Всеки приют има свои собствени характеристики, но и в най-добрия

...
Всеки приют има свои собствени характеристики, но и в най-добрия
Коментари Харесай

Сърцераздирателният момент, когато тъжно куче е взето от приюта (видео)

Всеки подслон има свои лични характерности, само че и в най-хубавия подслон никое животно не се усеща добре: животните живеят в тесни условия, липсва им внимание, рядко и малко се разхождат.

През зимата вместо вода им поставят сняг, тъй като ниската температура води до бързо заледяване на водата в купите. През лятото мнозина стават като захарен памук поради неразресаната им четина с фандъци.

А това, което сплотява всички приюти, е другарски писък, огласящ стените няколко пъти дневно: кучетата са тъжни.

Сърцераздирателните моменти в това видео няма да ви оставят равнодушни и демонстрират по какъв начин е било третирано кучето преди мига, в който за първи път бъде погалено.

Галенето и играта с животните е всекидневно нещо за нас, когато те са свободни с нас. Но наподобява, че това куче май го галят за първи път, а преди този момент е прекомерно евентуално единствено да е било бито.

Дори откакто кучето е отведено в новия дом, това е стрес за него, тъй като би трябвало да се приспособява към нов живот, да се научи да се доверява на нови хора, да се откри в новото си семейство.

Вижте тези кротки, положителни очи. Вижте любовта, която струи от бедното куче. Ако в миналото поискате да имате домакински любим, най-добре спасете бедна и почтена душа от приюта, вместо да купувате породисто. Любовта ще ви се върне многократно!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР