Всеки прави грешки, но ако объркате факт или разбъркате реда

...
Всеки прави грешки, но ако объркате факт или разбъркате реда
Коментари Харесай

YouTube ще позволява коригиране на грешка

Всеки прави неточности, само че в случай че объркате факт или разбъркате реда във видеоклип в YouTube, може да бъде мъчно да коригирате грешката. Може да редактирате и качвате още веднъж видеоклипа, само че това значи загуба на всичките мнения и индикатори за ангажираност. Можете да добавите записка към описанието на видеоклипа или да фиксирате коментар с корекцията, само че това може да остане неусетно от множеството фенове.

Ето за какво YouTube вкарва нова функционалност, наречена „ корекции “, която разрешава на основателите елементарно да прибавят по-яни корекции. След като видеоклипът бъде качен, основателите могат да прибавят корекции, които ще се демонстрират като инфокарти в горния десен ъгъл на видеоклипа в съответната времева марка (но наподобява единствено за първата промяна във всеки даден видеоклип). След това феновете могат да щракнат върху картата, с цел да разширят бележките за промяна в описанието на видеоклипа.

Функцията безспорно е доста потребна. YouTube разрешава на основателите да създадат смяна, а видеоклиповете им да се показват най-добре. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР