Всеки път, като видя колко се дразни президентът от това,

...
Всеки път, като видя колко се дразни президентът от това,
Коментари Харесай

Христо Иванов доволен: Президентът реагира болезнено, дразни се. Сам се поставя в позиция…

„ Всеки път, като видя какъв брой се нервира президентът от това, че има постоянно държавно управление, което следва нашите цели, се увещавам, че сме на прав път. И като видя по какъв начин сега, в който България стартира в действителност дейно да оказва помощ за общите старания на интернационалната общественост да спре съветската експанзия в Украйна и по какъв начин ние работим за ефикасното освобождение на българската енергетика от съветско въздействие във връзка с пристанище „ Росенец “ да вземем за пример, и той незабавно реагира мъчително на това, знам, че сме на прав път “.
Това съобщи в коридорите на Народното събрание съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов. Така той отговори на думите на президента Румен Радев от през вчерашния ден, че слугува на Бойко Борисов и Делян Пеевски.
Иванов напомни декларация на Демократична България от 13 май 2022 за „ депутинизация на страната “. „ Това ръководство следва тези цели и за мен е значимо да служим на тези цели и то да служи на тези цели. Доколкото това се случва и президентът реагира нервно, аз знам, че всичко е наред “, сподели Иванов.
На въпрос дали Радев е по-голям конкурент от Делян Пеевски той отговори: „ Аз не мисля, че можем да мерим по този метод. За нас президентът самичък се слага в позиция да бъде конкурент на тази стратегия.
Иванов удостовери думите на водача на ГЕРБ Бойко Борисов от сутринта, че е обща цел правосъдната промяна да е реалност до Нова година.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР