Всеки от нас носи част от съдбата на целия български

...
Всеки от нас носи част от съдбата на целия български
Коментари Харесай

Йотова гласува за достойно място на всеки българин

" Всеки от нас носи част от ориста на целия български народ и би трябвало да поеме отговорност както пред себе си, по този начин и пред своите съграждани ". Това сподели вицепрезидентът Илияна Йотова откакто упражни правото си на избор на днешните избори 2 в 1 - за избор на президент и за национално заседание.

Тя призова да се гласоподава интензивно, тъй като " единствено по този начин ще преодолеем вота под строй ". Вицепрезидентът благодари на изборната администрация за доблестта да обезпечат честното осъществяване на изборите макар опитите за операции в последния миг.

Припомняме, часове преди Деня за размисъл ЦИК прие да бъдат броени 100% разписките от гласуването.

По думите й с гласа си тя е подкрепила плана, в който всеки българин има своето почтено място. " Гласувах да продължи решителната борба с беззаконието и корупцията. Гласувах да си върнем самочувствието на българи и младежите да виждат вероятност в родината ", каза  Йотова.

Тя чака след изборите устойчиво държавно управление от готови и грамотни хора, а не " калинки ". Сред първите цели съгласно вицепрезидента са оправянето с пандемията от Ковид-19 и обществените и икономическите последици от нея.

" Служебният кабинет съумя да резервира сложния баланс - опазване живота и здравето на хората и естественото действие на страната. Второ затваряне на страната няма да преживеем, това ще е тежък удар върху дребния и междинния бизнес ", посочи Йотова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР