Всеки онлайн букмейкър се стреми да има максимално разнообразие от

...
Всеки онлайн букмейкър се стреми да има максимално разнообразие от
Коментари Харесай

Залози Комбинации - атрактивните опции на футбол от букмейкъра 8888

Всеки онлайн букмейкър се стреми да има оптимално многообразие от футболни залози, с цел да завоюва залагащите на най-великата игра. Хазартният оператор има богат футболен раздел с мачове от доста шампионати и шампионати. За всички срещи има много селекции, от които потребителят може да избира. Основно залагащите се стопират на обичайните пазари за краен излаз и брой голове, само че в уеб страницата на 8888 ще откриете залози Комбинации - най-атрактивните пазари на футболни мачове. Тук доста от главните селекции се комбинират в един залог и по този начин може да извършите прогноза на по-висок коефициент и надлежно да спечелите по-голяма сума.

Какви
залози има в секцията „ Комбинации “ в 8888.bg?

На първо място, пазарите в раздела комбинации се откриват елементарно - влезте в дадена среща за спомагателните варианти и изберете тази секция. След това ще видите и наличните оферти, които включват най-вече
залози за изхода на мача и брой голове. Нека ги разгледаме.

1X2 & И ОБЩ БРОЙ ГОЛОВЕ - На този пазар в 8888 залагате за крайния победител в срещата и броя голове. Например очаквате да се получи ефективен дуел и домакинът да завоюва. Защо тогава да залагате единствено на знак 1, като може да изберете атрактивни варианти като 1-ца и на 2.5 гола, 1-ца и над 3.5 гола и така нататък Коефициентите са доста по-високи и ще бъдете възнаградени добре. Ако пък очаквате голово тъждество в срещата, то може да изберете опцията Равенство и над 3.5 гола, като тук ставката ще бъде още по-висока.

КРАЕН РЕЗУЛТАТ & ДВАТА ОТБОРА ДА ОТБЕЛЕЖАТ ГОЛ - Доста
букмейкъри оферират тази атрактивна селекция и тя е налична в комбинациите на 8888. Може да заложите на победа на един от тимовете и гол/гол, както и пък да няма попадения. Селекциите за тъждество и Г/Г също са налични. Например в мач от Испания очаквате Барселона да завоюва с много голове против, само че и да допусне попадение. Тогава изберете тази селекция за краен излаз 1 и гол/гол в мача, с цел да получите положително погашение.

В букмейкъра 8888 БГ може да заложите и на тим да вкара първия гол и краен излаз на срещата. Домакинът е огромният любимец в мача и бележи доста на личен терен. Очаквате гостът да поведе и да се получи обръщалка? Тогава използвайте тези атрактивни пазари, които са с високи коефициенти.

Българският
букмейкър има още куп варианти в своите комбинирани селекции. Краен излаз и мулти голове също са забавни пазари. Може да заложите за изхода на мача и брой голове сред 1 и 3 в мача или друга алтернатива. Имате огромен избор, като за повече риск може да се спрете на опцията тим да завоюва и сред 2 и 5 гола в срещата. В 8888.bg даже може да прогнозирате развоя на срещата за полувреме и краен излаз, както и сбор голове. Тези пазари ви дават още по-огромни коефициенти. Помислете единствено какъв брой може да спечелите, в случай че познаете тъждество на полувреме и краен излаз 1, както и да има над 2.5 гола в срещата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР