Всеки лъже по различен начин, въпреки че последствията от лъжата

...
Всеки лъже по различен начин, въпреки че последствията от лъжата
Коментари Харесай

Как лъже всяка зодия

Всеки лъже по друг метод, макар че следствията от лъжата постоянно са едни и същи. Ето по какъв начин лъже всеки знак в зодиака.
Овен
Когато лъже, Овенът измисля куп оправдания. И цялото това зрелище се разиграва, с цел да се избегне осъществяването на нечие искане.
Телец
За Телеца лъжата е цяло изкуство. Този знак е като паяк, който съумява да изтъче мрежа от неистини, с цел да наподобява по-значим или да провокира състрадание.

Близнаци
За Близнаците лъжата е като игра. Те прибягват до нея по разнообразни аргументи, да вземем за пример в желанието си да получат материални облаги или да потвърдят на другите, че са прави.
Рак
Раците лъжат рядко и го вършат, единствено в случай че са принудени. Представителите на този знак прибягват до лъжата само, с цел да освободят околните си от терзания.
Лъв
Лъвовете лъжат „ по кралски “ и си спомнят всеки подробност от своята неистина.
За тях лъжите са като облекла, които би трябвало да носят, с цел да скрият истината или да забавляват другите.
Деви
Девите са неопитни лъжци, макар че постоянно лъжат. Когато го вършат те се объркват, изчервяват се и стартират да заекват.
Везни
Везните лъжат най-много себе си. По принцип те прибягват до неистини като метод да намерят успокоение.
Скорпион
Скорпионите поддържат своя облик, основан за другите посредством неистина. Целта им е да провокират страдание.
Стрелец
Стрелците употребяват вдъхновяващи, само че глупави неистини, които нервират другите, тъй като са пришити с бели конци.
Козирог
Лъжата е оръжие за Козирога, в случай че би трябвало да изпревари някого в бизнеса. Този знак лъже най-много от суетност.
Водолей
Този знак не лъже, той просто скрива част от истината. Водолеите считат, че единствено те се интересуват от живота си и имат вяра, че е по-добре да не дават козове на другите.
Риби
Рибите не са лъжци, а мечтатели. Те основават собствен личен вътрешен свят, който е друг от действителността, само че се пробват да убедят другите, че това е действителността.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР