Всеки, който не е успял да си вземе изпита по

...
Всеки, който не е успял да си вземе изпита по
Коментари Харесай

Три гафа на кормуване - нов курс

Всеки, който не е съумял да си вземе изпита по кормуване 3 пъти, ще бъде пращан на нов курс. Това е записано в Концепция за образование по сигурност на придвижването по пътищата, която бе призната от кабинета в сряда.

В Концепцията е записано, че е значимо до изпита да не бъдат допускани  претенденти, които се явяват на правилото проба-грешка и употребяват изпитната фаза за самоподготовк а.

Затова се оферират две варианти за ограничение на тези претенденти. Едната е те да бъдат задължени да вземат участие в спомагателни обучителни часове в областите, в които са установени недостатъци при кормуването.

Втората е по-сериозна и планува въвеждането на  възбрана да се явяване на изпит повече от 3 пъти в границите на 12 месеца . Ако за тези опити пък претендентът не успее да вземе брошура, той автоматизирано ще би трябвало да кара отначало целия шофьорски курс.

Предвижда се и създаване на Информационна система за надзор на изпита, която да обезпечи почтен и неутрален изпит. Тя ще управлява маршрута на осъществяване на изпита, ще документира дейностите на участниците в изпита по време на кормуването, както и ще записва, верифицира и синхронизира информацията.

Концепцията планува още джигитите, които вършат систематични нарушавания, както и хората с хронични болести, които могат да ги създадат рискови зад кормилото, ще бъдат пращани на проверочни.

Ученици, които са минали сполучливо през часовете по " Безопасност на придвижването " също ще могат да се образоват в шофьорски курсове, планува още концепцията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР