Всеки, който държи на здравето си, знае колко много време

...
Всеки, който държи на здравето си, знае колко много време
Коментари Харесай

1 лъжичка на гладно за 7 дни и всичко излишно изтича през червата

Всеки, който държи на здравето си, знае какъв брой доста време и старания се изискват за поддържане на крепко и витално тяло. Но тези старания постоянно се провалят от обстоятелството, че не спазвате уравновесена диета. Въпреки че упражнявате всекидневно и водите живот, който смятате за здравословен, в случай че диетата ви не е вярна, няма да видите страхотни резултати и тялото ви няма да бъде толкоз крепко, колкото очаквате.

Ако не ядете това, което би трябвало, тялото ви няма да може да всмуква нужните за действието хранителни субстанции и витамини, а също по този начин може да натрупва отрови, които ще ви нанесат доста вреди.

Затова днес ви предлагаме една лесна и вкусна рецепта за мега детокс на тялото, който с изключение на прочистващ има и отслабващ резултат:

Мега детокс на тялото
Процесът на пречистване на тялото е жизненоважен за здравето.

Ако държите в себе си насъбраните отрови, причинявате съществени вреди на вашите органи. Тези прочиствания също ще ви оказват помощ да отслабнете и да очистите тялото си. Днес ви предлагаме невероятна рецепта, която естествено ще ви помогне да извършите това вкъщи.

Съставки:

сушени сини сливи – 150 гр.
стафиди – 150 гр.
вряща вода – 5 чаши

Приготвяне:

Сварете 5 чаши вода, прибавете сливите и стафидите, оставете сместа да поври още 15 минути.

Свалете от котлона и я оставете да се накисне хубаво.

Приемайте по една лъжица от получената течност всеки ден на празен корем и ще отстраните всички отрови, които са заседнали в тялото ви. Това безспорно е най-хубавото средство при запек, ще видите какъв брой е дейно.

В течение на няколко дни непрекъснато ще усещате по какъв начин тялото ви се усеща по-добре и по-здраво, ще видите по какъв начин последователно отслабвате без старания.

Опитайте и споделете с нас резултатите!

Бъдете здрави!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР