Всеки клиент на ОББ, който притежава карта Mastercard®, вече може

...
Всеки клиент на ОББ, който притежава карта Mastercard®, вече може
Коментари Харесай

ОББ вече предоставя Apple Pay за своите клиенти

Всеки клиент на ОББ, който има карта Mastercard®, към този момент може да прави сигурни и комфортни заплащания с iPhone и Apple Watch.
Обединена българска банка (ОББ), част от белгийската финансова група КВС, изявена в даването на новаторски артикули на българския пазар, към този момент предлага на своите клиенти Apple Pay – безвреден и комфортен метод на заплащане. По този метод клиентите ще са защитени и няма да им се постанова да предават своята платежна карта на някой различен, да допират физически бутони или да разменят пари в брой – употребявайки силата на iPhone за отбрана на всяка трансакция.

С Apple Pay клиентите просто приближават своя iPhone или Apple Watch до ПОС терминал, с цел да извършат безконтактно заплащане. Всяка покупка с Apple Pay е сигурна, тъй като е удостоверена с Face ID, Touch ID или ключова дума за устройство. Apple Pay се приема в магазини за хранителни артикули, аптеки, таксита, заведения за хранене, кафенета, магазини на дребно и доста други места.

Клиентите могат също да употребяват Apple Pay на iPhone, iPad и Mac, с цел да правят по-бързи и комфортни покупки в приложения или в мрежата в Safari, без да се постанова да основават потребителски сметки или да вкарват неведнъж информация за доставка и фактуриране. Apple Pay улеснява заплащането на доставки на храни и хранителни артикули, онлайн извършване на покупки, превоз и паркинг, и доста други неща. Apple Pay може да се употребява и за осъществяване на заплащания в приложения на Apple Watch.

Сигурността и поверителността са в основата на Apple Pay. Когато клиентите употребяват кредитна или дебитна карта с Apple Pay, действителните номера на картите не се съхраняват на устройството, нито на сървърите на Apple. Вместо това, неповторимият номер на устройството е криптиран и несъмнено съхраняван в SecureElement, сертифициран от платежната промишленост профилиран чип, предопределен да съхранява информацията за заплащанията безвредно на устройството.

Apple Pay е елементарен за конфигурация. На iPhone потребителите просто би трябвало да отворят приложението Wallet, да допрян „ + “ и да следват стъпките, с цел да добавяттехнитеMastercard®кредитни или дебитни карти, издадени от ОББ. След като клиент добави карта към iPhone, Apple Watch, iPad и Mac, той може незабавно да стартира да употребява Apple Pay на това устройство. Клиентите ще продължат да получават всички награди, преференции, промоции и преимущества, предлагани от картите на ОББ.

За повече информация по отношение на Apple Pay посетете:

За повече информация по отношение на ОББ, апелирам, посетете:
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР