Всеки иска да достигне до оргазъм. Оргазмът е нещо, за

...
Всеки иска да достигне до оргазъм. Оргазмът е нещо, за
Коментари Харесай

7 съвета за постигане на оргазъм

Всеки желае да доближи до оргазъм. Оргазмът е нещо, за което би трябвало процедура, избран метод и несъмнено, избрана доза умеене. За мнозина е задоволително единствено да се провиснал, с цел да реализиран половата приятност, а за други това не е по този начин и то се трансформира в проблем, който не е елементарен за разрешаване.Ключът към страхотния секс не постоянно се крие в позата, макар че тя играе голяма роля. Често, това, което правиш е, с цел да подготвиш тялото си, което в действителност ще те докара до разтърсващи резултати.

Цененият оргазъм: Неуловим и вълшебен. Желано, само че не реализирано от всички дами хоризонтални измамници. Толкова близо, само че толкоз надалеч. И по този начин, какво прави това възхитително мистериозно, неосезаемо предпочитание толкоз мъчно за хващане за някои? Истината е по-близо, в сравнение с си мислите: това сте вие. Вие сте това, което ви пречи да извикате „ ОМГ “ в буйната тъга на секса. Постигането на оргазъм обаче е по-лесно, в сравнение с си мислите. Свежда се до два съществени блока: комплициране на клитора и стрес. Съборете тези блокове и ще сте на път към кулминационните полови прекарвания още веднъж и още веднъж.

7 съвета за реализиране на оргазъм

1.Самостимулация

 оргазъм 7 съвета за реализиране на оргазъм

Може да сте го чували хиляди пъти преди, само че в случай че не можете да стигнете до кулминационната точка, по какъв начин можете да очаквате сътрудникът ви да го направи? Все едно да помолите някого да търси богатство без карта. Така че да, това значи да се чувствате комфортно със себе си и да мастурбирате. И когато го извършите, не е задоволително просто да дойдете; би трябвало да идентифицирате своя развой, с цел да можете в детайли да обясните на колегата си по какъв начин сте стигнали от точка А до точка Б. Самостимулацията ще ви помогне да достигнете до оргазъм.

2.Говорете

Сега, откакто знаете пътя до съкровището, би трябвало да станете уверени да кажете на колегата си къде е златото. Просто казвайки „ нагоре “, „ надолу “, „ още “ или „ наляво “ евентуално няма да се справите. Трябва да сте в действителност съответни във връзка с местоположението, скоростта и натиска, тъй че той да обезпечи стимулацията на клитора ви, която в действителност ви подтиква. Или помислете да свършите работата сами, до момента в който той е вътре във вас. Така по-лесно ще достигнете до оргазъм.

3. Втора фаза

 оргазъм 7 съвета за реализиране на оргазъм

Докато той е там долу, може да се насладите на акта на глезене на гърдите ви. Гърдите ви, без значение от размера, имат впечатляваща мрежа от нервни окончания, които основават игрива ерогенна зона. Освен това, стимулирането на зърната може да докара до в допълнение освобождение на окситоцин, „ хормона на любовта “, което ще ускори вашия оргазъм.

4.Отпуснете се

 оргазъм 7 съвета за реализиране на оргазъм

Релаксацията е основна. За разлика от мъжете, които могат да вършат секс и да доближават оргазъм на всички места, когато и да е, на всяко място и при всевъзможни условия, дамите са устроени по друг метод. Ако не сте отпуснати и отделени от напрежението на деня, възможностите ви за реализиране на оргазъм доста понижават. Затова определете какво ви успокоява – било то свещи, гореща вана, надълбоко дишане или чаша вино – и по-късно се ангажирайте да влезете в тази релаксираща зона, преди да се опитате да достигнете това заветно „ О “.

5.Създайте своя „ O “ среда

Имате потребност от пространство, което ви вдъхва страст. Експериментирайте с разнообразни типове музика, осветяване, видеоклипове на назад във времето, огледала и така нататък Създаването на атмосфера, която ви възбужда, ще ви накара да се почувствате еднообразно въодушевени и спокойни. Така ще достигнете по-бързо до оргазъм.

6.Тайм навън

Често една жена се усеща отговорна, че до момента в който нейният сътрудник се пробва да й помогне да стигне до кулминационната точка или тя самата се пробва да го направи, с цел да завърши по едно и също време с колегата си, това лишава „ доста време “. Ами първо, знайте вашите обстоятелства: средностатистическият мъж лишава пет до 10 минути, с цел да реализира кулминационна точка и оргазъм, до момента в който междинната жена лишава 15 до 20 минути. Така че седнете, отпуснете се и знайте, че ще отнеме известно време.

7.Пусни се!

 оргазъм 7 съвета за реализиране на оргазъм

Сексът е предопределен да бъде естествено преплитане на две сили. Ако сте сковани или се концентрирате концентрирано върху опцията за оргазъм (или неналичието на такъв), тялото ви ще се бори с кулминационната точка и в действителност ще стартира да създава по-малко натурален лубрикант, което прави задачата по-трудна за реализиране. Така че, просто легнете и се потопете сега, позволявайки на мозъка и тялото си да одобряват естествения подарък на оргазма.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР