Всеки има стил на пазаруване. Но едва ли си даваме

...
Всеки има стил на пазаруване. Но едва ли си даваме
Коментари Харесай

Зодии на шопинг! Телецът спори, лъвът избира с часове

Всеки има жанр на извършване на покупки. Но надали си даваме сметка, че във образуването му пръст имат и звездите. „ Труд ” разгласява шопинг-маниера на зодиите. Със сигурност ще откриете нещо от себе си в описанието на това по какъв начин пазарят знаците от хороскопа.

Овните са запалянковци, откриватели. Веднага щом се появят нови артикули в тяхната област на ползи, незабавно тичат да ги купуват. Пазаруването не е изключително вълнуващо за Овните, те не изпитват наслаждение от самия развой. Рядко купуват сувенири и непотребни неща, с наслада харчат пари за компютри и домашен уреди, телефони и други механически средства. Не обичат да се запасяват с ежедневни артикули, само че купуват доста едновременно, с цел да стигнат за дълго време. В същото време те вършат лист и се управляват от него. Мразят да тичат незабавно до магазина за нещо. След като прегледат в няколко магазина, може да изберат най-подходящата цена и качество на търсената стока.

Телците са нетърпеливи и упорити, рядко се вслушват в непознати препоръки. Те ненавиждат да се редят по опашки, пробват се да влязат в магазина, когато там има по-малко хора. Ако закупеният продукт се окаже с неуместно качество, несъмнено ще го върнат. Те са в положение да спорят с продавачите, ядосват се и са доста прочувствени, само че в устрема си да потвърдят, че са прави могат да слагат всеки на мястото му. Изпитват изключително наслаждение от закупуването на облекла, обувки, аксесоари, козметика и парфюми. Имат уязвимост към бижутата. Но закупуването на артикули, битова химия, домашен артикули са щастливи да трансферират на раменете на други хора, когато имат такава опция.

Близнаците са умни и любопитни. Те деликатно учат цялата налична информация за продукта, постоянно гледат състава и периода на валидност на стоките. Често посещават книжарници, обичат да купуват скъпи издания в красива корица, да се абонират за вестници и списания. Привличат ги изкуството и антиките, постоянно посещават аукциони и антикварни магазини. Настроението им е изменчиво, тъй че постоянно препродават закупените движимости, които стопират да ги интересуват още на идващия ден след покупката. Могат да похарчат всички налични средства за картина и по-късно да живеят на самун и сол. Не умеят да мерят желанията си, които не постоянно са съизмерими с техните благоприятни условия.

Раците елементарно се увличат при извършване на покупки, постановат своите усети и ползи. Те са склонни да имат вяра на рекламите и са впечатлителни и бързи в дейностите си. Харесват процеса на покупка и продажба. Получават същинско наслаждение от извършването на покупки. Обичат и знаят по какъв начин да се пазарят. Често купуват неща, от които не се нуждаят, единствено тъй като се продават по-евтино от нормално или продавачът им е предложил стоката си доста настойчиво. Обожават да демонстрират покупките си пред приятелите си, да се фукат с маркови движимости, етикетът значи доста за тях. За продуктите от първа нужда се сещат в последния миг и а постоянно надплащат за артикули, като ги купуват в най-близкия магазин.

Лъвовете са доста взискателни към външния тип и качеството на стоките, само че са малко наивни. Ако продавачът е доста безапелационен, ще успее да ги убеди в качеството на продаваната стока. Харесва им търговците да са другарски настроени и деликатни към тях. Избират нещо, от което се нуждаят дълго време, отиват да видят и питат за цената на разнообразни места. Но в последна сметка толкоз дълго търсене се оправдава, закупеното от тях им служи дълги години. Лъвовете са в действителност неуморими, способни да прекарват 24 часа в денонощието в търговски центрове, в случай че имат такава опция. Предпочитат сами да купуват храна и артикули за дома. Знаят какво къде се продава и на какви цени. 

Девите са наблюдателни, имат положителни аналитични качества, елементарно възприемат информацията, което им разрешава да избират най-хубавото от хилядите предлагани артикули. Не могат да бъдат подведени от красиви думи и рекламни лозунги, постоянно черпят информация от самостоятелни източници. Тръгвайки на пътешестване, ще схванат авансово какво може да бъде преференциално закупено на мястото, където отиват. Имат уязвимост към сувенирите, къщата им е цялостна с красиви неща. Ако имате потребност от съвет за закупуване на съоръжение или автомобил, свържете се с Дева. Често вървят по магазините просто с цел да се преглеждат, без да купуват. Практични и спестовни, те обичат разпродажбите.

Везните са много капризни и придирчиви и не обичат да пазарят. Тръгват към магазина, когато към този момент е невероятно да се измъкнат. В резултат на това прекарват цялостен ​​ден в търсене и циркулиране от един търговски център в различен, изморяват се и идващото им извършване на покупки няма да е скоро. Везните би трябвало да сменят тактиката, да не се пробват да купуват всичко в последния миг, тогава могат да се любуват на извършването на покупки. Ако видите човек в супермаркет с цялостна догоре количка, тогава има огромна възможност той да е роден под знака на Везни. Те събират куп артикули, в това число ядки, шоколади, оставяйки доста пари на касата. Възможно е обаче да не помнят да вземат това, за което са пристигнали.

Скорпионите са доста проницателни, мъчно се поддават на илюзия. Преди да закупят артикул, те ще схванат от продавача всичките му характерности, само че в случай че това не им е задоволително, ще отсрочат покупката, ще се съветват с хора, осведомени в тази област. Скорпионите рядко купуват евтини неща, за тях цената е главният индикатор за качество. Това мнение от време на време ги кара да бъркат при покупка. Падат си по разпродажби, където постоянно намират страхотни неща евтино. Ако имат избрана пристрастеност на драго сърце и без да се замислят  харчат доста пари, а по-късно гордо демонстрират на гостите своето попадение. Купуват неща, които съчетават преференциална цена и високо качество.

Стрелците се характеризират с известна припряност в дейностите и чудатост. Хрумва им нова концепция или предпочитание да имат нещо и се втурват стремително към магазина. В същото време могат да харчат повече пари, в сравнение с разполагат. Те постоянно вземат заеми, купуват артикули на погашение. Трябва да бъдат по-разумни в дейностите си, с цел да не си основават непотребни проблеми. Стрелците доста обичат домашния комфорт, тъй че постоянно купуват предмети, които оказват помощ за основаването на неповторим интериор - текстил, съдове, лампи и подови настилки, мебели, възглавнички. Добре е да имат описи за извършване на покупки, в противоположен случай съществува огромен риск от загуба на финансови запаси.

Козирозите са съществени, рационални и ясно си слагат цели при извършване на покупки. Ако решат да си купят апартамент или кола, методично пестят пари за покупката, като се лишават от развлечения и ще го придобият в тъкмо несъмнено време. Винаги отиват в магазина със лист, знаейки какво им би трябвало и в какво количество. Те са изключително удовлетворени от покупката на домашен уреди, чакат с неспокойствие по какъв начин ще я употребяват и по какъв начин ще улесни живота им. Не обичат да взимат доста артикули едновременно, по тази причина постоянно вървят за хранителни артикули и битова химия. Преди закупуването на нещо, се допитат за неговите гаранция и генезис, защото  се нуждаят от убеденост, че продуктът ще издържи дълго време.

Водолеите са мечтатели, те обичат да си показват какъв брой добре ще бъде, когато купят това, това и това, в сравнение с самия развой на покупка. Въпреки че, намирайки се в уместно въодушевление, могат дълго да се скитат из рафтовете, гледайки красиви неща. Чувствителни са към външния си тип и обичат да купуват висококачествена козметика, стилни облекла. Виждат с един взор дали обещано нещо е уместно за тях или не. Ако харесат дадена стока, незабавно ще създадат покупка, няма да търсят нещо по-добро или по-изгодно. Без да регистрират опциите на банковата си сметка, поставят в кошницата всичко, което е поблазнило душата им. Точно поради това не рядко не им доближава малко на касата.

Рибите са съзерцателни. Те се любуват на самия развой на покупка, изключително в добра компания. За тях извършването на покупки е изкуство, те несъмнено би трябвало да усетят закупената стока, да я прегледат в елементи. Могат да отидат до магазина без пари, да пробват неща и да се възхищават на отражението си в огледалото. Когато вървят по магазините, те могат изцяло да не помнят, че някъде някой ги чака. Рибите обичат да бъдат глезени, не са безразлични към деликатесите и елитните алкохолни питиета. Често купуват евтини облекла на ликвидация, само че постоянно имат страхотни обувки и фешън аксесоари. Те са в положение тъкмо да дефинират дали цената на нещо дава отговор на качеството му.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР