Всеки глас е нужен за една нова БългарияПобедата зависи от

...
Всеки глас е нужен за една нова БългарияПобедата зависи от
Коментари Харесай

Радев и Йотова: Само обединени ще върнем справедливостта!

Всеки глас е необходим за една нова България
Победата зависи от нашата готовност. Зависи от гласа на всеки българин, който има вяра, че една нова България - на справедливостта, закона и солидарността, е допустима.Благодарим на всички жители, които застанаха паралелно до нас в тази предизборна акция. Изборите демонстрираха решимостта на обществото ни да скъса с корупцията, беззаконието и авторитаризма.

Знаете афоризма, че във всички страни има мафия, само че в България мафията си има страна. Петгодишната ни борба с корупционния модел бе тежка, неблагодарна, само че разсъни силата на обществото.

Не ви предадохме и бяхме дружно с вас, когато спирахме лобисткото законодателство, когато призовавахме към пробуждане, към отменяне на властта, крепяща се на закани, неистини и операции. Когато обединявахме към значими дела, когато показвахме, че може да има и различен - почтен и напредничав път за България. И през днешния ден България се трансформира!

Изминаха пет години на тествания и борби. Пет години, в които с вашата поддръжка президентската институция се утвърди като стожер на държавността. Не се огънахме даже в най-тежките времена на блокада и непрекъснати офанзиви, тъй като поехме ангажимент към вас - да не отстъпваме от правилата и да отстояваме българския народен интерес. Българите виждат, че въпреки президентската институция да има лимитирани пълномощия, нейната тежест пораства, изключително по време на рецесия и на един мощно фрагментиран парламент. Сигурни сме, че както и до момента, ще упражняваме тези пълномощия по най-хубавия метод, тъй че България да върви напред.

Докато хората стачкуваха по площадите, с цел да си върнат страната, други са изнасяли парите на страната в чували. Позорно е!Ще продължим нашата борба за разрушаването на една система, която не даде отговор на техните въпроси и на техните проблеми цяло десетилетие. Ще продължим да се борим за доверието и на жителите, които не ни поддържаха в този момент.Всеки от нас носи част от ориста на целия български народ и би трябвало да поеме отговорност, както пред себе си, по този начин и пред своите съграждани. Само по този начин ще преодолеем вота под строй.

Колкото повече българи кажат думата си, толкоз по-устойчиви ще бъдат институциите ни, толкоз по-слаба ще бъде мафията, която разчита на публичната незаинтересованост.Мнозина не гласоподават, тъй като се опасяват да не бъдат излъгани. Но изборите са таман противоположното: опция да санкционирате лъжата. Да санкционирате тези, които бъркат в джоба ви, които ограбват бъдещето ви. Да посочите хората, които ще дадат моралния образ на властта. Да зададете посоката, в която желаете да се развива България. На изборите жителят е арбитърът. Възползвайте се от тази опция.Колкото повече българи кажат думата си, толкоз по-устойчиви ще бъдат институциите ни, толкоз по-слаба ще бъде мафията, която разчита на публичната незаинтересованост.

Днес всичко зависи от нашата готовност. От вярата ни, от волята ни, от възприятието ни за дълг пред родината. Благодаря Ви за поддръжката! В тази обща идея към този момент вие знаете, че няма да ви предадем!
Нашият екип е още по-силен
Румен Радев

Само обединени, ние ще укрепим държавността и ще върнем справедливостта. Всичко зависи от нас. Залогът е огромен - за бъдещето на нашите деца. Радвам се, че в тази задача паралелно с мен е госпожа Йотова. Много ни завиждат, тъй като сме необичаен образец за българската политическа действителност - след пет години на тежки тествания, нашият екип е още по-силен, още по-сплотен.
  Имаме потребност от съдбоносен президент
Илияна Йотова

Имаме потребност от потвърдил се, мощен и съдбоносен президент, който приказва на равни нога с интернационалните сътрудници и не чака потупване по рамото. Който не кима одобрително на всяко предложение, тъй като отстоява българския интерес. Човек, който с изключение на рисковата фигура " Кобра " във въздуха, взима смели решения на политическата сцена. Такъв президент е Румен Радев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР