Всеки ден излизат нови доказателства за спекула с цените в

...
Всеки ден излизат нови доказателства за спекула с цените в
Коментари Харесай

Синдикален лидер смълча със смразяваща прогноза: Лицемерно е! Ще внасяме ток от Украйна

Всеки ден излизат нови доказателства за далавера с цените в огромните търговски вериги. Нещата мъчно могат да бъдат следени, още повече административно.
Това звено, което сътвориха, евентуално ще даде резултат единствено да ги понаплаши. Само можем да му стискаме палци на този орган. Той ще отиде да управлява всички продавачки на „ Женския пазар “, на „ Димитър Петков “, плюс огромните вериги, в които никой няма да им разреши да пипнат, ще могат да обикалят към тях и да пазарят “, разяснява пред България Он Ер президентът на КТ „ Подкрепа “ Димитър Манолов.
Според него мъчно страната ще наложи таван на цените в магазините, само че не изключва да се стигне до недостиг на артикули по рафтовете
„ Няма справедлив механизъм, по който да може да бъде избран подобен таван. И да бъде административно избран, евентуално на 10-ата минута ще бъдат измислени 20 метода да бъде заобикалян. Ако в Англия са празни рафтовете, каква е повода в България да са цялостни? “, попита Манолов.
И добави, че има двоен стандарт в Европейски Съюз във връзка с въглищните централи. Манолов даде образец по какъв начин в Германия се отварят, а нас ни натискат да ги затваряме.
Манолов дефинира акцията на ТЕЦ-овете като поръчкова.
„ Преследват се две цели. Едната – да му създадат нещо на Ковачки, тъй като ровят неговите неща, и другата – да провалят вероятните договаряния за поправките в Плана за възобновяване и резистентност. Цялата работа и съшита с бели конци. Виждат се поръчителите и играчите, каква е работата на Европейската прокуратура да се занимава с енергетиката? Шумът към този момент е вдигнат, делегатите ни се водят от човек, който не желае да договаря “, съобщи Манолов.
По думите му най-добре би било България да се откаже от парите по Плана.
„ Всичко това е лицемерно. Ще внасяме ток от Украйна на цена, която няма да можем да плащаме, това ще стане рано или късно.
Очертава се страшна прогноза, апокалиптична. Ние в този момент покриваме невъзможностите на тези към нас да създават ток. Но няма да построим атомна електроцентрала, ще затворим ТЕЦ-овете и лека бавно ще стартираме да внасяме от Украйна. Под което черно на бяло се бяха подписали български някогашен министър-председател с негов украински сътрудник “, съобщи Манолов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР