Всеки човек има любим сезон. За едни вдъхновението идва с

...
Всеки човек има любим сезон. За едни вдъхновението идва с
Коментари Харесай

Зимата настъпва с обещание за приказни печалби

Всеки човек има обичан сезон. За едни вдъхновението идва с възраждането на новия живот напролет. Други избират летните купони, морския бриз и галещото слънце през лятото. Трети се радват на благосъстоянието от багри и изобилието на плодове и зеленчуци през есента.

Има хора, за които магията стартира през зимата с първия сняг и обхванатите в бялата му мантия заснежени върхове и писти, с блестящите светлини на града, с празничната одеждa на коледната елха и бурния смях на обичаните хора. За тях зимата е приказката, в която те са основните герои. Безстрашни приключенци, които не се опасяват от студовете, тъй като те им дават опцията да оценят топлината на дома. Зимата е време за горещи питиета и хубави книги, за дълги кино вечери, за топли думи и грижа. Но най-прекрасното от всички преживявания е упованието за знамение и неговото сбъдване.
Чудесата идват и с талоните на Спорт Тото – „ Зимна приказка “ и „ Баница с шансове “. Под защитното покритие са скрити голям брой парични облаги, достигащи до рекордните 12 000 000 лв.. Някои хора желаят шанса да им се усмихне като получат опция да си купят личен дом, други мечтаят за нов автомобил, трети - за дълго мечтаното пътешестване. Всичко това може да се трансформира в действителност с акцията „ Празнични шансове “, включваща двата талона от моментните лотарийни игри на СТОРТ ТОТО – „ Баница с шансове “ и „ Зимна приказка “. Всеки закупил от тях в интервала 16.11-31.12.2020 година и записал ги като непечеливши, има опция да се бори за 5 ваучера за спортни артикули по 300 лева, 5 ваучера за отмора, всеки на стойност 500 лева, като по този метод да подари на себе си, фамилията и приятелите едно незабравимо сантиментално прекарване. А за какво да не се забавлявате, като гледате празничната стратегия на чисто нов 43-инчов тв приемник!


Освен това, изненадите ни не стопират до тук. Кампанията „ Празнични фантазии с ТОТО КЛУБ “ дава шансове за бонуси без спомагателен залог. Срещу всеки 2 левa участниците получават една точка в своята карта за преданост, а при 20 събрани точки имат късмет да сграбчен една от 12-те облаги на стойност 1200 лв. всеки.

Пробвайте шанса си и напишете своята приказна история. Повече за акцията на Спорт Тото и облагите в тях може да научите на. Насладете се на най-приказното време в годината и почувствайте силата на шанса.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР