Всеки човек идва на този свят със своя специална, уникална

...
Всеки човек идва на този свят със своя специална, уникална
Коментари Харесай

Случайности няма: Децата винаги са карма на своите родители

 Всеки човек идва на този свят със своя специфична, неповторима задача. Тръгвайки по своя път, той освен ще извърши личната си задача, своя неповторим проект, само че и ще помогне на своите родители.

Да, дребното дребосъче идва с цел да изясни нещо на родителите си. Да им покаже верния път. Някого – да направи по-силен. Някого – „ по-гъвкав “, някого – по-мек.

Появата на детето може да промени живота на човек изцяло, коренно и вечно.

Родителите, в противен случай, считат детето за собствен „ кръст “ и стенат, оплакват се от него, вместо да схващат какво скъпо им носи, към какво ги тласка.

Ако възрастният, остарял човек, огледа обратно към живота си и почтено го проучва, тогава ще види, че множеството му заслуги, победи, достижения са това, което в никакъв случай не би направил, в случай че не беше имал деца.

Детето е мотор. То  тласка родителя си напред. Показва му на какви неща   е кадърен. Как може да бъде в действителност безвъзмезден, устойчив, себеотрицателен и благ.

Често детето демонстрира на родителя си радикално друг взор върху живота. Възрастният човек би трябвало единствено да огледа по-отблизо, да се вслуша. А детето споделя ли истината?

Душата на детето постоянно избира родителя си поради огромна обич, поради огромно предпочитание да помогне на родителя да изрази себе си колкото е допустимо повече.

Дори в случай че Висшият план не ви е явен, Той въпреки всичко съществува.

Помислете какъв брой по-добри, по-мъдри сте станали, ставайки родители.

Ако порасналото дете се отдалечи от вас, в случай че рядко ви прегръща и не ви приказва постоянно положителни думи, тогава някъде сте създали неточност, не сте чули, не сте разбрали. Но в никакъв случай не е късно да разберем, единствено би трябвало да имаме предпочитание.

А в случай че детето е болно, то ще пристигна, с цел да ви направи по-силни. Да ви научи да се наслаждавате на живота, без значение какво се случва. Да виждате щастието в най-простите дребни неща. Да ви покаже, че сте необикновено мощни. Да, такова дете е специфичен подарък и не всеки е заслужил да го има.

източник еsotericblog

7 признака, че към момента не изпълнявате вашата витална задача

 

  Ако се чувствате по този начин, като че ли сте застинали на едно място, всекидневието ви е безрадостно и скучно, това значи, че към момента не сте намерили своето предопределение. Нека разгледаме по-подробно…

Цялата публикация

Мистериозната Кутия на Скинър: Как да сме търпеливи в припрян свят и постоянно да побеждаваме!

 

В началните уроци по логика на психиката се приказва за такова нещо, като кутията на Скинър *. Звучи като признак от филм на ужасите, само че това в действителност е добре прочут психически метод…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР