Всеки би се съгласил, че сексът е като пицата –

...
Всеки би се съгласил, че сексът е като пицата –
Коментари Харесай

4 разлики между добрия и перфектния секс


Всеки би се съгласил, че сексът е като пицата – даже да е приготвена по най-обикновена рецепта, отново е хубава. Замисълът тук е, че без значение от всичко, сексът постоянно е добър, просто тъй като сексът си е секс . И въпреки всичко малко повече хармония във връзка с секса в никакъв случай не е непотребна.

Време е рутината да отстъпи място на удовлетворяващия и наличен абсолютизъм . Според специалистите пътят сред двете се мери с 4 „ стъпки “. Това е дистанцията, което ще подсигурява, че когато някой се поинтересува от качеството на половия ви живот и попита „ Как беше? “, няма да отговорите с „ Ами... “, а с „ Уау.. “.

Химията
Сексът без химия сред двамата сътрудници може да е добър, само че в никакъв случай няма да е съвършен. Задоволяването на физическия нагон няма по какъв начин да донесе цялостно задоволство. Според специалистите да правиш секс, без да усещаш химия сред себе си и колегата, е като да разчиташ, че ще си доставиш кулинарно наслаждение, похапвайки гола филийка самун, при изискване че имаш разполагаем масло, течен шоколад и черешки. Химията тук не се показва в четене на сборници и наръчници за съвършен секс, а в предпочитание да доставиш наслаждение и на себе си, и на колегата си, без значение от техниката и насъбрания опит.

Чистата неподправена пристрастеност
Това е гаранцията, че сексът, който вършиме, ще се приближи

до този, който виждаме в киното – фотогеничен и хубав. Перфектният секс, който ще накара всеки, гледащ в профил, да се запита къде бърка в личния си метод и да си води мемоари. Страстта е нужното допълнение към химията, чиято роля не биха отрекли нито мъжете, нито дамите.

Откриването на нещо ново
Това няма по какъв начин да става всякога, само че постоянно когато се открие нещо ново и прелестно в секса, пътят към съвършеното прекарване се редуцира. Ако не можете да го откриете сами, попитайте колегата си, значимо е да не спирате да търсите.

Свързани публикации.. 5-те най-мразени неща в секса 0 Колко секс е задоволителен? Има ли граница и къде е тя? 0 6 храни афродизиаци – вкусна храна за по-добър секс 1

Разбирателството
Независимо дали сте с нов сътрудник или с подобен, връзката с който е от години, разбирателството без думи има голямо значение. Това освен подсигурява, че няма да се постанова да спирате, с цел да обясните на колегата си по какъв начин да се нарежда, само че и ще помогне за реализиране на непринуденост и спонтанност – два от основните фактори , които разграничават съвършения от просто положителния секс.

Постигането на посочените условия не е непостижима задача, което значи, че от изгодите от съвършения секс може да се употребява всеки. Нищо не пречи и на това съвършеният секс да пристигна не като ново преживяване, а като ъпдейт на досегашното другарство с колегата, т.е. промяна не е наложителна. Просто бъдете перфекционисти , във връзка с секса си заслужава. Не се задоволявайте с елементарна пица, търсете специалитета на готвача. В две порции.
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР