Всеки би предположил, че като една от най-известните и богати

...
Всеки би предположил, че като една от най-известните и богати
Коментари Харесай

Обраха Дейвид и Виктория Бекъм, докато били в дома си

Всеки би предположил, че като една от най-известните и богати двойки в света, Виктория и Дейвид Бекъм разчитат, най-малкото, на сигурна защита. Но даже и да са създали всичко допустимо да подсигурят дома си, очевидно безпогрешно ефикасна застраховка против произшествия няма.

Неприятното прекарване за фамилията се случва още през предишния месец, само че за него английските медии осведомят чак в този момент.

Оказва се, когато на 28 февруари крадци се промъкват в дома им през прозореца на една от спалните на горния етаж, Дейвид и Виктория са били у дома с десетгодишната си щерка Харпър.



За страдание, явно нарушителите са били задоволително бързи и тихи, с цел да отмъкнат полезности и персонални движимости на стойност хиляди долари, преди някой от фамилията да се усети.

За влизането с щурм и кражбата Дейвид и Виктория схващат чак откакто по-големият им наследник Круз се прибира. Именно той първи вижда счупеното стъкло и разтършуваната стая.

Явно обирджиите са работили професионално, откраднали са изкусно полезностите от спалнята и по-късно са избягали, описват източници пред „ Сън”.



Добрите вести са, че Виктория, Дейвид и децата им са добре и никой от тях не е потърпевш. Както е и изцяло естествено след сходно прекарване, към момента да са разтърсени от случката.

Най-хубавото обаче е, че никоя от откраднатите движимости няма особена сантиментална стойност за фамилията.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР