Всеизвестен е фактът, че визията и идеалите за красота са

...
Всеизвестен е фактът, че визията и идеалите за красота са
Коментари Харесай

10 изненадващи мъжки черти, на които жените не могат да устоят

Всеизвестен е фактът, че визията и идеалите за хубост са разнообразни за всеки човек.

Доколко обаче странните мъжки черти могат да притеглят по едно и също време голяма част от представителките на женския пол?

Убедете се сами, разглеждайки нашият лист от 10 изненадващи мъжки черти, на които дамите не могат да устоят…

 10 изненадващи мъжки черти, на които дамите не могат да устоят

1. Дебели вежди

Естествено, че не чакаме от мъжете да имат тънки, изваяни вежди, само че до неотдавна другата прекаленост също не беше за предпочитане. Оказва се обаче, че в случай че имате дебели и доста окосмени вежди, тогава съществува сериозен късмет да приковете погледа на минаващата около вас дама.

2. Лунички

Ако до през днешния ден само сте се опитвали да прикриете луничките по лицето си, добре е да знаете, че към този момент няма потребност от това. Много от представителките на нежния пол споделят, че в луничките има сексапил, който ги трансформира в непредвиден магнит за дамите.

 10 изненадващи мъжки черти, на които дамите не могат да устоят

3. Женски устни

Не се тормозете, в случай че сте мъж на междинна възраст и имате ясно обрисувани женски устни. Тази ваша линия попада в листата на мъжките характерности, които подлудяват дамите. Тънките устни подсказват нежността у мощния пол и в това време вършат лицето на мъжа извънредно симпатично.

4. Белези

Белезите по тялото най-често ни подсказват, че сме имали палаво детство. Мъжът с доста белези обаче може да бъде признат от противоположния пол и като зрял, минал през доста трудности, човек. Освен че няма да отхвърлен дамите, те ще ги накарат да ви харесат още повече.

 10 изненадващи мъжки черти, на които дамите не могат да устоят 5. Посивяла коса

Посивялата, прошарена коса може да е белег на напреднала възраст, само че също по този начин е и знак, подсказващ зрялостта на мъжа. Точно този цвят на косата може да се окаже основен за една жена, тъй като за разлика от всички непораснали момчета, в нейните очи вие ще бъдете процъфтяващ, крепко стъпил на земята, мъж.

6. Голям нос

За идната мъжка характерност нямаме разумно пояснение, само че е реалност, че огромният нос може да бъде извънредно секси. Дали тъй като бихме сметнали дребния нос за детски или тъй като в огромният има нещо привлекателно, към момента не можем да разберем…

 10 изненадващи мъжки черти, на които дамите не могат да устоят 7. Очила

Очилата от много време са белег за интелекта на един човек. Независимо от размера на умствения му багаж, мъжът ще бъде една концепция по-привлекателен за дамата, в случай че носи очила. На пръв взор тя ще види в него грамотен, интелигентен и образован човек.

8. Добре поддържани ръце

Гладка кожа, подрязани нокти и здрави ръце – все белези на мъж, който се грижи за себе си. Добре поддържаните мъжки ръце са алена лампичка за дамата, която счита, че представителят на противоположния пол е грижлив и най-вероятно – богат.

 10 изненадващи мъжки черти, на които дамите не могат да устоят 9. Пот

Дните, в които мъжете трябваше да се срамят от мокрите петна под мишниците си, към този момент са окончателно отминали. Дори в противен случай – става известно, че самата пот и мокрите следи от нея по мъжа могат да бъдат извънредно възбуждащи за дамите. Следващият път, когато жегата ви накара да се потите, не се учудвайте, в случай че дамите, минаващи около вас, ви гледат с интерес.

10. Срам

Срамежливият мъж може допреди няколко години да ни изглеждаше сгънат и незанимателен, само че към този момент нещата не стоят тъкмо по този начин. Свенливият мъж към този момент е по-секси от останалите, заради обстоятелството, че с него дамата има опция да застане отпред и да води връзката. Излиза, че „ Алфа мъжкарят “ и „ Напереният “ минават на назад във времето, с цел да дадат път на „ Зубъра “ и „ Срамежливеца “.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР