Всеизвестен е фактът, че холивудската звезда Майкъл Дъглас бе диагностициран

...
Всеизвестен е фактът, че холивудската звезда Майкъл Дъглас бе диагностициран
Коментари Харесай

Завърна ли се наистина ракът при Майкъл Дъглас?

Всеизвестен е фактът, че холивудската звезда Майкъл Дъглас бе диагностициран със злокачествено образувание на гърлото преди 12 години.

След тежка тригодишна борба с подлото заболяване, ракът на артиста мина в ремисия. Вероятността да се получи рецидив обаче надалеч не е за подценяване.
Според признанията, направени персонално от Майкъл Дъглас, този му проблем се дължи на прекомерно честото и безсистемно упражняване на орален се*с.

По време на ваканцията му, Дъглас се появи неглиже, а типът му подсещаше повече на татко му Кърк, който напусна този свят на 103-годишна възраст, в сравнение с от красавеца, който познаваме от екрана.
Той се придвижвал подпомаган от близкия си другар – милиардера Лорънс Строл. Канадският предприемач и началник на тим от „ Формула 1 “ е притежател на яхтата, на което фамилията на холивудската звезда означи двойния си рожден ден. 

Актьорът бе облечен повече от повърхностно. Той бе заложил на голям сив пуловер като на клошар, а Катрин Зита-Джоунс бе въплъщение на стила с ефектния розов шал и морския костюм, на които бе заложила. Вероятно това е и повода, заради която се движеше по-настрани от него.

Припомняме, че двойката подписаха брак през 2000 година. Бракът сред нея и 25-години по-възрастния Майкъл Дъглас продължава и до през днешния ден и се смята за един от най-дългите в Холивуд. Двамата се срещнаха по време на филмовия фестивал в Довил, където хубавицата показа „ Маската на Зоро “. В края на вечерта артистът декларира на Катрин, че той ще бъде бащата на децата й. Тя пък му дава отговор, че е чувала и виждала доста за него, след което му поискала „ Лека нощ “. По-късно обаче не съумява да устои на чара и банковата му сметка.
Източник: Уикенд
 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР