Все сме виждали светски скандали, но такова нещо, такова цунами,

...
Все сме виждали светски скандали, но такова нещо, такова цунами,
Коментари Харесай

БЕДСТВИЕ: Любовницата на Теодор Гецов родила бебе преди около година, той ли е бащата?!

Все сме виждали всемирски кавги, само че такова нещо, такова цунами, не бяхме. Все още следва развръзката, несъмнено, само че в случай че е истина това, което от дни приказват медиите, ще се развихри ураган. И глави ще хвърчат, най-вероятно на служителя на реда Теодор Гецов.

Да, това е мъжът на Джулиана Гани, който й направи второто бебе Кай. Работата е там, че неотдавна се разбра, че Гецов върти обич зад тила на Джулката и то не с коя да е, а с Виктория Тодорова - рапърката Котенцето.

Гани изясни, че не се познавала персонално с Котенцето, само че щяла да ревизира случая, тъй като и преди са й слагали рога. Всъщност всичките й мъже до момента са й изневерявали. Докато Джулката си прави инспекциите обаче, самата Виктория гръмна тротила - тя разкри едвам в този момент, че е родила и има дете. Да, истина е, вижте фотото!

Виктория Тородова е родила момиченце, чиято възраст е към годинка, само че и раждането, и бременността са били защитавани в строга загадка. Защо?!? Котенцето пусна фотото едвам в този момент, когато се разчу за нея и Теодор. Което мигновено наведе на въпроса - оплодил ли е служителят на реда двете хубавици едновременно?! Не, че историята не помни сходни рядкости, нищо ново под слънцето.

Тепърва ще стане ясно кой е мистериозният баща и дали Гецов ще резервира главата на раменете си.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Виктория Тодорова Джулиана Гани Теодор Гецов рапърката Котенцето бебе Кай Джулката Котенцето
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР