“Все повече ще се задълбочава противопоставянето един срещу друг. Защото

...
“Все повече ще се задълбочава противопоставянето един срещу друг. Защото
Коментари Харесай

Анализатори: Битката за власт на изборите ще е свирепа, но и след вота не се очертава стабилна коалиция

“Все повече ще се задълбочава опълчването един против различен. Защото единствено един въпрос се взема решение. И той е – кой какъв брой гласа ще има. Това е толкоз значимо, че всичко останало е нищо. Бледнее. И тъй като за пръв път имаме настоящ парламент по време на предизборна акция – ще имаме това напълно безсмислено събаряне или несваляне на ръководителя на Народно събрание. Това няма никакво практическо значение, а е чисто алегорично. Това е ориентирано към 9 юни. Нищо друго ”, съобщи Андрей Райчев.

„ Политическият смисъл на протичащото се сега е явен – борба за власт, и то много свирепа, в каквато сме от години към този момент, и в чиято сцена се трансформира Народното събрание. Управлението пада жертва на всичко това. Това, което сега следим е обаян кръг. Колкото повече обясняваме, че партиите адресират единствено твърдите си ядра и разчитат единствено на най-верния си електорат, който се пробват да активизират – толкоз повече това ще става истина. което значи, че говорено от ден на ден ще се радикализира ”, безапелационен е Александров.

„ Голяма вреда е, че отиваме на избори. Трябва да сме наясно с това. Щетата не е единствено, че се нарушава стабилността, само че и че след вота не се обрисува естествена, лесна и постоянна коалиция. Твърде е допустимо да няма болшинство от първия и втория и да е нужен трети ”, акцентира и професор Малинов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР