Все повече съм оптимист за съставяне на правителство, обяви в

...
Все повече съм оптимист за съставяне на правителство, обяви в
Коментари Харесай

Без нерви, без его. Защо Борисов е оптимист за съставяне на кабинет


Все повече съм оптимист за сформиране на държавно управление, разгласи в Пловдив водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка продължаващите диалози сред политическите сили, показани в 48-то Народно заседание, осведоми БНР

Според него то би трябвало да е с къс мандат и да е въз основата на документ, контрактуван и подписан от политическите сили по значимите за страната тематики. Целта е да се изкара зимата и да се решат проблемите на хората.  " Ако се разпишат какво е разрешено да вършим, ще ги подкрепим, в случай че тръгнат да вършат нелепости обаче, ще ги свалим още веднъж ", уточни той, без значение с кой мандат ще бъде осъществено държавното управление.
-->
Борисов добави, че министрите в подобен кабинет не би трябвало да са политически лица.

" Без нерви, без его. Никакво значение няма с кой мандат е. Може да се изготви документ, обезпечен от политическите партии, от министри, които не са политически лица, с цел да нервират, както е служебното държавно управление – с къс мандат – месец, два, три пет, колкото се разберем, да мине зимата, да се решат проблемите. И оттова нататък – ясно е, че ще се отива на избори. Трябва ли в този момент или след няколко месеца. Това е единственото, което ни води ".

Той счита, че този вид не обвързва и не ощетява никого. И в това време дава решение по главните тематики.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР