Все повече жени се оплакват, че имат чувството, че са

...
Все повече жени се оплакват, че имат чувството, че са
Коментари Харесай

Секс в събота: Помощ! Не се чувствам достатъчно добра в леглото!

Все повече дами се оплакват, че имат възприятието, че са като недодялани в леглото. Никой нищо не им е казвал, само че те живеят с чувството, че в интимните връзки не вършат нещо, както би трябвало. Оплакват се от липса на пристрастеност, от предпочитание за интензивност, не се усещат задоволително красиви.

Споделят, че вместо да усещат удоволствието от секса, мислят за всички несвършени неща, проблеми, фантазии, проекти и така нататък Убедени са, че това, което се случва, по никакъв начин не е вярно.
 „ Български напредък “ предлага антикризисно държавно управление 22 окт 2022 | Не програмно, не експертно, а антикризисно би трябвало да бъде държавното управление “. Това обявиха от „ Български напредък “...
Ако тази история звучи познато за вас, задайте си въпроса дали има и други аспекти в живота ви, в които не се чувствате задоволително положителни. Дали имате опозиция по отношение на приемането и съгласяването ви за това, което сте? Ако това усещане се отнася за множеството ваши проявления като майка, експерт, щерка, брачна половинка, то този вътрешен спор може да ви сътвори доста напрежение и сигурно една психична поддръжка би била доста подобаваща за вас.

Но ако се отнася единствено до секса и като цяло се чувствате прелестно в живота, сексологът Гинка Георгиева поучава да ревизирате следните неща:

1. Поговорете с колегата намерено: какво е отношението му към вас, като цяло. Винаги съм казвала, че любовта на колегата и един диалог от време на време е много добра психотерапия, която лишава доста от напрежението.

2. Ако вие търсите да бъдете този облик, който най-вероятно проявявате по време на секс, вие сигурно ще изгубите чувствата, чувствителността като цяло и контакта със себе си. Помислете дали не сте попаднали в оня полов облик на половата жена, който е наложен извън изключително мощно в последните години - на класна държанка, която прави това или това и е подготвена постоянно на всичко.

3. Ние постоянно попадаме в колелото на модата, без да се усетим. Повечето дами на улицата са облечени съвсем по един и същи метод. Повечето от нас носят от тези големи маратонки - и аз ги имам и това е обикновено. Но този стандарт въздейства на всеки по някакъв метод. Ако същият този натрапен стандарт ви е повлиял и се мъчите да го изиграете и в интимността, вашият сътрудник и вие още един път, ще загубите сензитивност един към различен.

4. За да избегнете тези наложени правила за мода и вярно, е добре по-често да мислите за своята половост. В това число да обръщате внимание на това до какъв брой си позволявате да бъдете част от всички лични стремежи, потребности и сензитивност.

5. Вашият секс и вашата половост не трябва да влизат в никое факсимиле . За да е сексът прелестен, всичко стартира доста преди него. Ако се е случило по този начин, че не сте имали доста полов опит и смятате, че това е повода да сте недоволни от себе си, не страдайте. Сексуалността е нещо, което имаме до края на живота си и постоянно можем да се интересуваме и да я развиваме. За това доста оказват помощ и сексолозите и психолозите като мен.

6. Основен провинен в загубата на полова сензитивност е самопринуждаването. Особено хроничното. Да вършиме неща, които сътрудникът ви желае, а вие не – е самопринуждаване. Да се съгласявате на секс, когато не желаете също. Както и да симулирате оргазъм.

7. Друг колорит е, в случай че сте в стресова обстановка. Това може да е обстановка ваш непосредствен да е болен, да сте почнали нова работа, да изпитвате доста стрес, децата ви тревожат... каквото и да е. Нещо, което завладява съзнанието ви съвсем непрекъснато.

Потърсете какво тъкмо стои във фразата, в която сте повярвали „ Аз съм дърво в леглото “?

За да разрешите тези и други полови проблеми или усложнения в връзките, може да се обърнете към



Гинка Георгиева е психолог, психотерапевт и семеен терапевт, специализирала в тематиките на сексологията. Тя оказва помощ на мъжете и жените да схванат по-добре своя сътрудник, да се избавят от обидите, да преобразуват напрежението и претенцията в радостно другарство. 

Гинка Георгиева работи главно по метода гещалттерапия по десетките семинари, които води, както и лекции на тематиките за сексуалността, половото обучение при деца, юноши и възрастни. Получава богато обучение по логика на психиката в Москва, Киев и София. Работи със фамилни констелации и експресивни арт лечения. Щастливо омъжена от 28 години, майка на 2 деца и едно внуче. 

С Гинка вършим поредицата " Секс в събота " като обсъждаме тематиките за връзките, любовта, интимността. 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР