Все по-необичайни места за провеждане на сватбения ритуал избират младоженците.

...
Все по-необичайни места за провеждане на сватбения ритуал избират младоженците.
Коментари Харесай

Сватбено изложение представя най-нестандартните места за сключване на брак

Все по-необичайни места за осъществяване на сватбения обред избират младоженците. Тази тематика ще бъде акцентът на двудневния брачен фестивал " Weddings & Events Expo 2019 ", който ще се организира през идния уикенд в Международен панаир Пловдив. В него присъединяване ще вземат повече от 45 компании. Представени пред младоженците ще бъдат настоящи хрумвания и трендове за сватбени украси, торти, бижута, козметика и булчински рокли.
Бъдещите сватбари ще имат опция да се срещнат и да получат съвет от експерти във всички действия, съпътстващи подготовката за най-важния ден. Сватбени организации, ателиета за предложения, фотографи и специалисти по видеозаснемане, осветяване и озвучаване и флористи са част от изложителите. Своите хрумвания на фестивала ще покажат и представители на фешън къщи, салони за хубост, заведения за хранене, бутикови сладкарници, че даже и на магазини за занимателни продукти и украшения.
Важна част при сключването на цивилен брак е и информацията за нужните процедури, с която младоженците ще могат да се срещнат на щанда на Общинското дружество „ Радостни обреди”-Пловдив. Посетителите на панаира ще имат опцията да уговорят и да открият огромна част от нужното за сватбения ден, като в същото време ще могат да вземат участие и в лотария с награди. Освен на сватбарите, форумът ще предложи истински хрумвания и на бъдещите зрелостници.
Тази година двудневното сватбено ревю в Пловдив подава ръка на Фондация „ За нашите деца “, като на входа на Международния панаир ще бъде сложена кутия за дарения и всеки искащ може да поддържа идеята. Щандовете на третото издание на " Weddings & Events Expo " ще бъдат ситуирани в палата №7 на панаирния комплекс и ще бъдат отворени за гости в двата дни на уикенда (26.01.19 година и 27.01.19 г.) от 10:00 ч. до 18:00 ч.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР