Все по-честото оставане на Кристиано Роналдо на пейката в Манчестър

...
Все по-честото оставане на Кристиано Роналдо на пейката в Манчестър
Коментари Харесай

Кристиано е бесен, когато не играе, призна мениджърът

Все по-честото оставане на Кристиано Роналдо на пейката в Манчестър Юнайтед го вбесява, удостовери мениджърът на клуба Ерик загар Хаг. Обикновено нападателят влиза като промяна, само че против Манчестър Сити (3:6) той въобще не се появи в игра. Днес Тен Хаг повтори, че не го е пуснал в игра от почитание към него, тъй като противникът громеше. Веднага по-късно се заприказва, че през зимата португалецът ще направи нов опит да си тръгне.

“Пак споделям, че взех решение да не вкарам Кристиано от почитание по отношение на него. И това ми решение няма никаква връзка с това какво може да се случи през януари или по принцип в бъдещето. Не мисля, че Роналдо е трагичен. Той е благополучен, тренира и се забавлява ”, съобщи Тен Хаг.

“Но въпреки всичко ме не разбирайте неправилно: той е трагичен, че в неделя не игра - продължи треньорът. - Става дума за това, че по време на тренировките е в въодушевление. Иначе, несъмнено, той желае да е на терена и е сърдит, когато не е. ”

След това Тен Хаг се опита да изясни по-добре какво има поради с това, че е посочил почитание към CR7: “Всеки път ти като треньор би трябвало да избираш най-хубавия състав, с който разполагаш. Но има разлики сред качествата на самите футболисти и никой не е като другите. Отнасям се с почитание към всекиго, само че всеки един от тях е с друго минало, а аз би трябвало по този начин да се отнасям с футболистите, че да мога да извлека най-хубавото от тях. Ако си благополучен да бъдеш запаса в нашия тим, то ти не би трябвало да си в този клуб. Кристиано е доста мощен състезател и не е удовлетворен, когато не е на терена. Но дублирам, че той тренира добре и е в въодушевление. Мотивиран е и дава най-хубавото от себе си ”.

Утре (четвъртък) Манчестър Юнайтед гостува на Омония (Никозия) в мач от Лига Европа. Роналдо беше титуляр и в двата минали дуела на отбора в шампионата и е разумно да се чака да бъде подобен и в този момент.
 Тен Хаг: Благодарим на Пеп и Сити, че ни върнаха в действителността Тен Хаг: Благодарим на Пеп и Сити, че ни върнаха в действителността
Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР