Все по-често се зачитаме в ситните букви по етикетите на козметичните

...
Все по-често се зачитаме в ситните букви по етикетите на
козметичните
Коментари Харесай

Koжа като блестящ диамант

Все по-често се зачитаме в ситните букви по етикетите на козметичните артикули, които избираме. При дамите рискът да нанесат на кожата си мазило, което да има експресен подмладяващ или заличаващ белези резултат, само че да навреди на здравето им дълготрайно, е огромен. Когато Станислава Павлова забелязва появяването на първите бръчки по кожата си и първите бели косми в косата си, взема решение, че е време да обгрижи лицето си на ново, по-високо равнище. Така създава козметичната марка Shimani.

Работих в областта на козметиката 16 години и когато през ноември 2019 година напуснах корпоративната кариера, взех решение да основа своя козметична марка - споделя историята на SHIMANI Станислава. За страдание, повечето забавни имена към този момент са непокътнати... Една вечер обаче Станислава се сеща за името на поразително красива жена от Шри Ланка - Шимани. Проверява в Патентното ведомство и се оказва, че марката е свободна. „ Веднага го регистрирах. Едва по-късно разбрах от другари от Шри Ланка смисъла на думата. Оказа се, че е „ ослепителен елмаз “, споделя Станислава.

Made in Bulgaria
Основателката на SHIMANI споделя още, че по време на работата си в Азия и Африка се е срещнала с доста и разнообразни растителни масла и още тогава е решила, че ще сътвори артикул, който ще съчетава непознати съставки от далечни земи с такива, добити от България, където имаме дългогодишни обичаи и опит в козметиката Отличителен белег на марката, освен лилавия цвят е точно надписът Made in Bulgaria, който на международния пазар си проправя път със своята екзотичност.


Един от правилата, които Станислава и екипът є следват, е философията за изчистен състав, по тази причина суровините им са с явен и проверен произход. Съчетани ловко, те вършат чудото на сияйната кожа.

 Танцуващи молекули
„ С технолозите обсъждаме всяка съставна част, кое с кое да се съчетае, с цел да се доближи най-силен синергичен резултат. По време на дестилация пускаме класическа музика, с която зареждаме молекулите на водата. Във времена, в които производителите бързат да изпълнят поръчките си, това е направо нечувано “ – признава със удовлетворение Станислава, която познати и сътрудници все по-често назовават Шимани. В подмладяващите артикули на марката с изключение на колаген има и други доста скъпи субстанции. Някои от продуктите съдържат стволови кафези от еделвайс, масло от маково семе, бабасу, гроздови семки, индийски лотос, роза, екстракт от гуарана и други


Вълшебен крем?
В продуктовата палитра на SHIMANI можем да открием серии с подмладяващо кожата действие; 100% натурални, както и почистващи артикули. Едни от най-хитовите смазки са околоочният крем Eye Light, както и кремът за очи и устни с колаген, хиалурон и авокадо Crème of life. За последния се носят легенди. Дали поради съставките, почерпени само и единствено от природата, или заради пропорциите и комбинациите, този крем прави чудеса, за които форумите разказват - като да вземем за пример по какъв начин след изгаряния и рани, след намазване те изчезвт още на идващия ден. Самата създателка на SHIMANI ни доверява, че използва този мощен хидратиращ крем за суха кожа при порязване, след което раните зарастват за по-малко от 12 часа.

„ Пълни ми се душата, когато клиент се обади да каже, че такъв крем не е употребил в никакъв случай. Това е смисълът на всичко – да оказваме помощ на хората и това да ни стимулира да създаваме нови формули и нови артикули. “

Само за две години от основаването на марката SHIMANI тя вече е притежател на премия за нововъведения в дерматологията и козметиката и на приз за най-иновативно дружество от Българската търговско-промишлена палата, а собственичката Станислава Павлова се радва на председателско място в престижни международни козметични конференции.

shimani.bg
[email protected]
тел.: +359 895 551 929
fb: Shimani Bulgaria
instagram: shimani_bg
София 1000, България, бул. „ Витоша “ 1 А

Ако желаете да станете дистрибутор или сътрудник на SHIMANI, можете да се свържете с компанията на посочените контакти.

Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР