Все по-често се признава, че подходът умът над материята“ по

...
Все по-често се признава, че подходът умът над материята“ по
Коментари Харесай

Мислите и убежденията ви са най-мощните сили в процеса на самоизцеление

 Все по-често се признава, че методът „ мозъкът над материята “ във връзка с здравето, фактически може да докара до забележими резултати.

Ако сте захласнат от някои съществени опасения за здравето си, е значимо да знаете, че от време на време мозъкът ви може да бъде или най-големият ви зложелател, или главният инструмент за справяне с казуса.

Има доста изследвания за естеството на връзката на мозъка и тялото, и за въздействието, което мозъкът ви може да има върху биологичните функционалности. В този смисъл, хипохондрик може да се самоубеди, че е болен, а по-късно да „ открие “ признаците на своите заболявания, а отрицателното или пасивното отношение на мозъка може да докара до утежняване на здравето.

От друга страна, общата положителна настройка във връзка с вашето здраве може фактически да ви направи по- здрав. По време на клиничните тествания, когато пациентите получавали плацебо, те реагирали позитивно поради упованията, които имали от приема на верните медикаменти.

Каква е повода за възстановяване на здравните индикатори на такива хора? Предполага се, че в случай че те чакат възстановяване на здравето, то в действителност се усъвършенства, без значение от типа на медикаментите, които са приели. Ако това е по този начин, то значи, че душевното ви положение играе значима роля в процеса дали здравето ви да се усъвършенства или противоположното, да се утежнява.

Силата на мозъка е голяма. Неговото въздействие може безусловно да влияе на действителността, тъй че да тя отговори на упованията му. Ако вие вярвате в действителността в нещо, вие ще настройвате света по този начин, тъй че да подхожда на вашите упования.

Ако смятате, че вашите заболявания се усложняват, те могат да стартират в действителност да се усложняват. Ако смятате, че вашето лекуване ви оказва помощ, то това може да способства за действително усъвършенстване на здравето ви.

И това се отнася за всичко, освен за здравето. Положителната настройка и оптимистично държание може да ви оказват помощ да преодолеете тестванията на живота, били те физически, душевен или прочувствени.

Ние непрестанно се сблъскваме с всички тези тествания, само че не им позволявайте да ви сплашат и да ви победят. Срещайте ги с оптимизъм и възторг, настройвайте себе си върху върху това, че би трябвало безусловно да ги преодолеете.

Източник


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР