Все още сравнително новата услуга за аудиокниги на Spotify се

...
Все още сравнително новата услуга за аудиокниги на Spotify се
Коментари Харесай

Услугата за аудиокниги на Spotify се разширява в Канада

Все още относително новата услуга за аудиокниги на Spotify се уголемява в Канада, разгласи компанията, предоставяйки преживяването както на британски, по този начин и на френскоговорящи клиенти. Стартиран предходната есен, Spotify  първоначално дебютира аудиокниги единствено за консуматори в Съединени американски щати с азбучник от към 300 000 заглавия. По-късно пусна опцията за извършване на покупки на аудиокниги на други англоезични пазари през ноември.

С днешното уголемение Spotify споделя, че каталогът му е повишен до 350 000 заглавия, само че към момента не е споделил какъв брой консуматори на Spotify са показали интерес към аудиокниги или закупени заглавия. Вместо това компанията означи, че „ вижда позитивна ангажираност “, без да споделя никакви индикатори за това по какъв начин може да наподобява това.
-->
Процесът на закупуване на аудиокнига през Spotify обаче се оказва е по-труден, в сравнение с би трябвало, тъй като компанията се пробва да заобиколи условията на магазините за приложения за покупка в приложението, с цел да избегне заплащането на комисионни. Това понижава броя на вероятните продажби, защото изисква доста повече спомагателни стъпки за покупка и разочарова евентуалните консуматори.

Разширяването на Spotify в Канада ще направи самата услуга за аудиокниги налична на френски език, само че не е наложително да разшири каталога си с френски книги. Компанията ни сподели, че по-голямата част от нейния азбучник е на британски, само че към този момент има селекция от заглавия на други езици за известно време в другите поддържани пазари (САЩ, Обединеното кралство, Ирландия, Австралия и Нова Зеландия). Разбираме обаче, че „ леко “ разшири каталога от френски заглавия в навечерието на това пускане. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР