Все още щастливо неомъжена е Диляна Попова. Моделът сподели специално,

...
Все още щастливо неомъжена е Диляна Попова. Моделът сподели специално,
Коментари Харесай

Диляна призна мина ли под венчило след Блатечки

Все още щастливо неомъжена е Диляна Попова. Моделът показа особено, че всички " вести " по отношение на тайната й женитба са плод на нечие богато въображение. " Не съм омъжена и нямам такива планове ", това разкри някогашната половинка на Асен Блатечки пред столичен вестник.

Актрисата се учуди, че някой даже си е съчинил къде и по кое време се е състояла сватбата й. " Не е имало никаква загадка гала на морето ", призна още Диляна.

Според изявления в медиите сега тя има връзка с предприемача Лъчезар Захариев. Двамата нееднократно са заснемани от папараци да интимничат по разнообразни столични явки.

Тя отхвърли да разяснява персоналните си отношения с претекста, че желае да опази Борил от злословия. " Все отново имам дете, той към този момент чете. Опитвам се да го предпазя и не желая да разясня персоналния си живот ", сподели Попова.

По думите на една от най-красивите дами в България тя доста пъти се е виждала като младоженка и не възнамерява да прави сходна крачка на този стадий от живота си. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР