Все още рано е да се каже дали Бойко Борисов

...
Все още рано е да се каже дали Бойко Борисов
Коментари Харесай

Биков: Борисов може да остане във властта

Все още рано е да се каже дали Бойко Борисов ще се отдръпна след парламентарните избори. Не изключвам опцията да станем очевидци и на четвърто ръководство на Борисов, той да е министър председател за четвърти път. Борисов го бяха отписали и през 2013 година, съобщи пред Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

На президентските избори претендентът на ГЕРБ ще победи Румен Радев, безапелационен бе депутатът. И добави, че не изключва опцията министър председателят Борисов да е идващият президент на България.

Бойко Борисов би трябвало да бъде окуражителен за това, че носи отговорността за ръководството в тези сложни за целия свят моменти. Това е почтено за почитание. По-лесният вид беше да нямаме ръководство, сподели Биков.

Според него Борисов не е деспот. Ако беше деспот, въобще нямаше да има митинги. Политическият морал е по-различен от общочовешкия морал, съобщи депутатът от ГЕРБ.

По думите му решението за затварянето на страната през март е било вярно. Сега би трябвало да създадем по този начин, че лечебните заведения да имат потенциал да се оправят с пандемията. Никой не желае нов локдаун, а и страната няма никакъв интерес от това, уточни той.

Вероятно пандемията ще бъде част от предизборната акция. Тези месеци се равняват на години. Това, че някой е излязъл да стачкува, не значи, че в страната има гражданска война или революционна обстановка. Социални митинги няма да има, само че това не значи, че хората ще преминат леко през тази рецесия, съобщи Биков.

ГЕРБ е народно-консервативна партия и пази повече интереса на периферията, в сравнение с тези от центъра. Това е доста значима позиция, уточни той. Големият проблем е, че българското общество сега е доста разграничено. Протестите от лятото бяха митинги на центъра против външна страна. Тези митинги останаха безусловно неразбрани от периферията, акцентира той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР