Все още пазим сладкия спомен от гледката на Лейди Гага

...
Все още пазим сладкия спомен от гледката на Лейди Гага
Коментари Харесай

Да празнуваме любовта с новите аромати на Gucci Guilty

Все още пазим сладкия спомен от гледката на Лейди Гага в ролята на Патриция Реджани, която ни развълнува в " House of Gucci ". Обаятелната й безпардонност ни накара да не откъсваме очи от екрана, а наличието й подсигурява, че ще помним този емблематичен облик още дълго.

През Новата година ще се стремим точно към това прелестно чувство за освободеност, пристрастеност и палитра от страсти, които въодушевяват. Този Свети Валентин следва да усетим уханието на класическите Gucci Guilty в нови разновидности, които ще ни очароват. За тези, които търсят пояснение в обич, освободено от разпоредбите и оттатък клишето, двата аромата са основани с концепцията да бъдат знаци на връзката сред обичани с ярка характерност, които споделят истинска позиция към света. В акцията под мотото #ForeverGuilty с основни герои Джаред Лето и Лана дел Рей дървесният ароматичен за него и цветният амбров за нея са в черни металически нюанси на мрачен антрацит и компактно бронзово и са показани в нова винтидж конюнктура.



Gucci Guilty Parfum Pour Homme

Gucci Guilty Parfum за мъже е дървесно-ароматично благоухание, което отдава респект на есенцията на мъжкия мирис Gucci Guilty Pour Homme. Нова и наситена визия за мъжествеността, ароматът се разкрива с по-нежна ароматична аура от френскa хибридна лавандула и повдигащ настроението лимон, пресъздаден с техниката sfumatrice, а нотки хвойна прибавят компактност. Същността на Gucci Guilty Pour Homme е подчертана от дълбоката амброва диря на испанска скална роза, комбинирана с цветното благосъстояние на портокалов цвят и лют щрих индийско орехче. На финала мистериозната грациозност на пачули от Индонезия е допълнена от дълготрайността на мускуси и суха дървесина.



Gucci Guilty Eau de Parfum Intense Pour Femme

Gucci Guilty Eau de Parfum Intense за дами е пъстър и амбров дървесен мирис, който пренаписва и надгражда същността на истинския вид Gucci Guilty Pour Femme. Сочността на плодовете мандора и проличава се съчетават, с цел да усъвършенстват нотките виолетка. Цветният букет от иланг-иланг и тубероза е емфатичен от мистериозната страст на акомпанимент тъмна слива. В базата дървесният резултат е показан от пачули и ветивер, които в среща с изкусителна ванилия, оставят мекушав автограф.

Новите аромати ще открием в отличителни флакони. Те са напълно метализирани, като плътността на течностите вътре е отразена от наситеността на цветове извън. Масивният стъклен флакон за мъже е показан в цвят мрачен антрацит, до момента в който за нея силуетът е в прелъстителен бронз. Капачките са в тона на бутилката с акцент емблематичното за стилната къща преплетено лого с букви G. Надписана с основни букви, кутията е в мрачен антрацит и сребристо за него, а тази за нея е в цвят слонова кост и бронзово-металически акценти.



Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР