Все още оставаме оптимисти, че може да има правителство със

...
Все още оставаме оптимисти, че може да има правителство със
Коментари Харесай

Корнелия Нинова сръчка Радев: Време е да връчва по-бързо следващите мандати!

„ Все още оставаме оптимисти, че може да има държавно управление със идващите мандати. Време е президентът да ги връчи. “ Това съобщи в „ Лице в лице “ по Би Ти Ви соцлидерът Корнелия Нинова.

По отношение на тематиката за бент. „ Огоста “ Нинова добави: „ Този язовир е обект на национална сигурност. Няма позволение от министъра на земеделието, няма оценка от Министерство на екологията. Опасно е, тъй като язовирът е в положение, в което би трябвало да му се направи ремонт. Трябва да се направи първо конкурс, а не да обявяваш, че към този момент си намерил вложител.

Министърът на стопанската система разгласи, че това е единствено първата такава инвестиция. Нашият президент го одобри. Водите на България са наше благосъстояние. Кога един немски вложител ще разреши да източваме водата, с цел да напояваме нашата земя. Не би трябвало да се раздават държавните благосъстояния. “

Нинова съобщи, че е трябвало президентът да наложи несъгласие на решението за даване на оръжие за украйна.

„ В момента гледаме бюджет за заледяване на приходите. Служебният кабинет би трябвало да внесе бюджет. Ние предлагаме 850 лева минимална заплата. Толкова можем да си позволим. Дебатът беше доста противен. На първо четене всички ни поддържаха, а в този момент стана заплашителен разлом “, добави тя.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР