Все още има затворени третокласни пътища на територията на Северна

...
Все още има затворени третокласни пътища на територията на Северна
Коментари Харесай

Все още има затворени третокласни пътища в Северна България, съобщиха от АПИ

Все още има затворени третокласни пътища на територията на Северна България. Това заяви в " Денят стартира " Десислава Паунова - член на УС на АПИ.

" Работи се извънредно интензивно. На територията на област Разград, където през вчерашния ден беше най-тежко ситуацията към тази заран главните пътни артерии са отворени. Надяваме се, че в границите на деня ще отворим цялата пътна мрежа ", акцентира Паунова.

Паунова разяснява в двете направления. Тя изясни, че през уикенда тежкотоварния трафик е спрян поради снегонавявания. По информация на организацията от 6.00 ч през днешния ден пътят е отворен, само че в случай че това не се е случило " е допустимо да има леко ПТП ".

" Спрямо обстановката, която беше в събота и неделя, считам, че свършихме всичко, което беше допустимо ", отговори на рецензиите към АПИ Десислава Паунова.

" В събота през нощта автомагистралите " Тракия " и " Струма " бяха затворени краткотрайно поради аварирали тежкотоварни камиони, които не са се съобразили със възбраните. Завъртяли са се и блокираха освен придвижването на МПС-тата, само че и работата на снегорините. Магистралите бяха почистени и отворени за придвижване за няколко часа ", сподели тя.

Десислава Паунова акцентира, че голям брой коли с летни гуми са основали спомагателни усложнения за придвижването и работата на организацията.

" Бяхме очевидци на голям брой коли с летни гуми, които основават спомагателни усложнения. Всеки един автомобил, който закъса, за нас значи пренасочване на техника за освобождение на МПС-то и едвам по-късно възобновяване на снегопочистването ", описа тя.

Паунова заяви, че където работата не е свършена, ще има глобени. Тя подсети, че преди седмица Агенция „ Пътна инфраструктура “ приключи контракта с сдружението „ БГ Народоосвободителна въстаническа армия “, поддържащо републиканските пътища в област Бургас.

" Прекратихме контракта, заради редовно несъблюдение на контракта, неизлизане на компанията и неизвършване на работата, която им се разпорежда ", добави Паунова.

Вижте целия диалог във видеото




Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР