Времето отново изненада държавата! Тази сутрин шофьори сигнализират за изключително

...
Времето отново изненада държавата! Тази сутрин шофьори сигнализират за изключително
Коментари Харесай

Непочистената "Хемус" е ад за шофьорите

Времето още веднъж изненада страната! Тази заран водачи алармират за извънредно мъчно и рисково напредване по пътищата на Западна и Централна България. Лидерът на партия МИР Симеон Славчев пусна клип от 32-и километър на автомагистрала " Хемус ", на който се виждат поднесени и едвам придвижващи се коли върху сняг и лед. 

" Временно се лимитира придвижването на коли над 12 тона по автомагистрала " Хемус " тази заран в сектора Правец - Боаза. Ограничението е и в двете направления и е заради снегопочистване. Поради същата причина е лимитирано придвижването за тежкотоварни коли над 12 тона по път II-16 Нови Искър - Елисейна ", оповестиха публично от Агенция " Пътна инфраструктура ".

Проблеми тази заран имаше и на автомагистрала " Тракия " - тежкотоварен автомобил се завъртя и придвижването бе прекратено за към час.

Прогнозата на времето днес не е удобна за водачите, тъй като страната евентуално още веднъж ще се окаже сюрпризирана. На доста места в страната ще вали сняг, въпреки и не мощен. Във високите планини и Предбалкана ще паднат по-съществени количества. В Източна България ще нахлуе леден северен вятър. Температурният диапазон ще е минус 4 - плюс 6 градуса.

От клипа на Славчев ясно проличава, че " Хемус " не е почистена:
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР