Времето ни върти номера днес. Изненади ще има на всеки

...
Времето ни върти номера днес. Изненади ще има на всеки
Коментари Харесай

Времето ни върти номера. Изненади през час

Времето ни върти номера през днешния ден. Изненади ще има на всеки час – ту слънце, ту дъжд.

Днес преваляванията последователно ще понижават и тук-там ще стопират. На обособени места, основно в североизточната част от страната облачността ще се раздира.
-->
Ще духа слаб до сдържан вятър от север-северозапад, в крайните източни региони от североизток. Ще прониква студен въздух и оптималните температури ще са сред 16° и 21°, в София  15°.По Черноморието облачността ще е забележителна и на доста места, основно по южното крайбрежие ще има превалявания от дъжд.

Ще духа до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са 17°-19°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще е към 3 бала.

Над планините ще е облачно, тук-там мъгливо. На доста места ще има краткотрайни превалявания от дъжд, по-значителни през нощта. През деня преваляванията последователно ще отслабват. Ще духа сдържан и мощен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 8°, на 2000 метра - към 2°.

През идващите дни повече слънчеви часове ще има преди обяд. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, тук-там ще превали временен дъжд, съпроводен с гръмотевици.

Вятърът ще бъде слаб, по Черноморието до сдържан от североизток. Максималните температури ще бъдат сред 20° и 25°.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР