Времето напоследък е непредвидимо променливо. От минусови температури сутрин през

...
Времето напоследък е непредвидимо променливо. От минусови температури сутрин през
Коментари Харесай

Бъдете подготвени за излет в планината

Времето в последно време е непредвидимо изменчиво. От минусови температури заран през жарко слънце на обяд до дъжд за „ довиждане “ на вечеря. Но едно нещо не предстои на смяна и това е стремежът ни за пътешестване, било то за излет в планината през уикенда или нещо по-дългосрочно. Пандемията бе същински катализатор за начинаещите планинари. Едва ли нашите скатове са изпитвали толкоз огромна посещаемост колкото през 2020 година. Без значение дали вършиме първите си стъпки в дивото или пък постоянно откликвате на зова на природата, значимо е да избирате за ваш сателит надеждната и устойчива екипировка.

Най-доброто от неприятното време за всеки теренКато част от пролетно-лятната си сбирка за 2021 година шведската Fjällräven стартира новата си водоустойчива серия High Coast Hydratic. Променливото време повече няма да ви основава проблеми, с помощта на тази 2.5 см. слойна дъждовна обвивка.

С новото попълнение в портфолиото в лицето на High Coast Hydratic, Fjällräven уголемява своята гама от устойчиви и издръжливи на метеорологични условия дрехи, подобаващи за фенове навън на всички места. Колекцията се състои от водоустойчиви, проветриви и компактни якета и панталони, направени от  100% рециклиран полиамид с PU покритие, импрегниране без PFC и неповторим десен на вътрешния хастар, дело на шведския художник Ерик Оловсон.
◄►

Якето High Coast Hydratic предлага оптимална функционалност, пригодена за ежедневни пътувания до учебно заведение или работа и е задоволително плътно и дишащо, с цел да го вземете с вас на идващия преход. А панталоните High Coast Hydratic ще ви държат сухи при дъждовни преходи. Циповете в профил обезпечават елементарно проветрение и бързо обличане и събличане, а със самозалепващите се лепенки елементарно може да регулирате широчината на крачолите.


Излетът в планината не е същият, в случай че не си носим комфортна и практична раница. От Fjällräven са се погрижили и за този детайл с новата High Coast Totepack. Може да я носите на рамо или на тил, а за по-голямо улеснение раницата може да се сгъва и побира в предния си джоб. Има подплатено поделение за преносим компютър, ако желаете да извършите по-плавен прехода сред градско и планинско придвижване. Платът и подплатата са направени от 100% рециклиран полиестер, а главният материал е заздравен в допълнение с издръжливия, водоустойчив плат Bergshell.
Устойчиво проектиранеОт Fjällräven схващат чудесно потребността от практични модели екипировка. Това е един от главните правила, заложени в креативния и индустриален развой на марката. Но шведският бранд не възнамерява своите модели единствено предвид на функционалността им. В устрема си да бъде най- първокласната и устойчива аутдор компания на световно равнище, Fjällräven проектира оборудването си с мисъл за природата. Марката намира метод да балансира функционалност и резистентност.

Промяната идва от вътрешната страна. От Fjällräven схващат това и заради тази причина проектират всеки един от своите модели предвид на неговата оптимална функционалност, резистентен генезис и неподвластен на времето дизайн. Например, откакто бяха открити перфлуорвъглеводороди (PFC)  в кръвта на антарктическите пингвини и полярните мечки през 2015 година, Fjällräven приключи потреблението на този химикал в производството на своите водоустойчиви, дишащи shell модели. Макар дълготрайните резултати от PFC да са към момента неизяснени,  съществуват догатки, че той визира имунната и хормонална система на живите организми. Въпреки компликациите, които обуславя едно такова решение (водоустойчивостта на множеството shell якетата идва точно от потреблението на PFC), екипът на Fjällräven бе хладнокръвен в своя блян за бъдеще без следи и съумя да откри решение за импрегнация без нездравословни химикали.
Разработването на трайна, функционална и неподвластна на времето екипировка в продължение на повече от шейсет години е същинска привилегия за марката и Fjällräven чака с неспокойствие още най-малко шейсет години прекарани дружно под намерено небе със сплотената общественост на планувани и фенове на природата.
Бъдете подготвени за всяка обстановка с моделите екипировка на Fjällräven! Можете да ги откриете в формалния магазин на марката в The Mall, равнище 0 или на fjallraven-shop.bg
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР