Времето днес ще е ветровито. Ще духа умерен и силен

...
Времето днес ще е ветровито. Ще духа умерен и силен
Коментари Харесай

Времето се променя, какво вещаят синоптиците за деня на вота

Времето през днешния ден ще е прохладно. Ще духа сдържан и мощен запад-северозападен вятър, с който ще нахлуе по-хладен въздух. Преди обяд основно в Централна и Източна България към момента ще има превалявания от дъжд, в обособени региони с гръмотевици. От запад облачността ще се раздира и понижава, най-късно в Източна България. Максималните температури ще бъдат от 18°-19° по високите полета в Западна България до 26° в югоизточните региони, в София към 18°.


-->
В планините ще духа мощен и плевел северозападен вятър. Още преди обяд превалявания ще спрат, а облачността ще намалее, най-късно в масивите от Източна България. Максимална температура на височина 1200 метра към 15°, на 2000 метра към 7°.

Над Черноморието преди обяд ще бъде облачно с превалявания от дъжд. След обяд облачността ще намалее до слънчево. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър. Максимални температури сред 22° и 24°. Температурата на морската вода е сред 16° и 20°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.



В понеделник и вторник ще има променлива, постоянно забележителна облачност. Ще има и превалявания, на повече места през първия ден в Западна и Южна България. Северозападният вятър ще отслабне до сдържан. Температурите ще се намалят още и във вторник минималните ще са сред 8° и 13°, а оптималните - сред 15° и 20°. През идващите дни вятърът ще е от север-североизток, слаб, в източните региони - до сдържан. Ще доминира слънчево време с по-значителни нараствания на облачността в сряда над Източна България. Минималните температури ще се намалят с градус-два, а дневните от четвъртък постепенно ще се покачват.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР