Времето днес ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен, по

...
Времето днес ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен, по
Коментари Харесай

Температурите се повишават. Иде ли ноемврийска пролет?

Времето през днешния ден ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан, по северните скатове на планините - краткотрайно мощен югозападен вятър и с него температурите ще се покачат и оптималните ще са сред 9° и 14°. Привечер и през нощта против петък от запад облачността ще стартира да се усилва.

По Черноморието ще остане прохладно с сдържан и краткотрайно мощен вятър от юг-югозапад. Ще бъде най-вече слънчево. Максималните температури ще са сред 13° и 15°.

В планините ще доминира слънчево време. Привечер от запад облачността ще се усилва, само че ще е съвсем без превалявания. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи - мощен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 6°, на 2000 метра - към 0.

През идващите дни времето ще остане доста динамично, с чести превалявания и промени в температурите. В петък оптималните температури в източната половина от страната ще доближават 16°-17°, само че в Северозападна България вятърът ще се смени със северозападен и ще стартира бързо и внезапно захлаждане, което през нощта против събота ще обхване по-голямата част от страната. Ще има превалявания от дъжд, във високите полета - от сняг. Има нараснала възможност за формиране на снежна завивка в планинските региони.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР