Времето днес ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на

...
Времето днес ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на
Коментари Харесай

Времето се променя, вижте къде е възможно да падне дъжд

Времето през днешния ден ще бъде най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността. На обособени места, основно в Централна България ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб и сдържан северозападен, в Източна България - северен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 22° и 27°, в София – към 22°.

Над планините ще доминира слънчево време с по-значителни нараствания на облачността над масивите от Централна България и тук-там там ще превали дъжд. Ще духа сдържан до мощен север-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 16°, на 2000 – към 8°.
-->
По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан север вятър. Максималните температури ще са сред 23° и 25°. Температурата на морската вода е 22°-24°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Във вторник и сряда ще бъде най-вече слънчево, в доста региони и съвсем безшумно. На обособени места в котловините ще има краткотрайна утринна мъгла. Минималните температури ще са по-ниски, в множеството места сред 7° и 12°, оптималните ще са сред 23° и 28°. В четвъртък от запад на изток още веднъж ще има краткотрайни нараствания на облачността и на обособени места, основно в североизточните региони и планините, ще превали. Вятърът ще се ориентира от северозапад и ще се усили до сдържан. В петък облачността ще е променлива, съвсем без превалявания. Температурите едва ще се намалят. През почивните дни ще доминира слънчево време, с краткотрайни нараствания на облачността в събота над Източна България. Ще бъде съвсем безшумно. Минималните температури в множеството места ще са сред 7° и 12°; оптималните в събота ще бъдат сред 21° и 26°, в неделя едва ще се покачат.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg