Времето днес ще бъде идеално за разходки и плаж. Ще

...
Времето днес ще бъде идеално за разходки и плаж. Ще
Коментари Харесай

Днес е идеално време за разходки и плаж

Времето през днешния ден ще бъде идеално за разходки и плаж. Ще бъде слънчево в страната, както и над Черноморието, с краткотрайни нараствания на облачността към и след обяд. Ще остане без превалявания. Ще духа сдържан север-североизточен вятър, който вечерта ще отслабне. Максималните температури ще са 26-28 градуса. Температурата на морската вода е 26-27 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Над планините времето ще е най-вече слънчево. След обяд над масивите от Централна и Източна България ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че превалявания не се чакат. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи и краткотрайно мощен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 21 градуса, на 2000 метра - към 13 градуса.

През първите дни от идната седмица ще се откри слънчево време. Бързо ще се затопли и във вторник оптималните температури ще бъдат най-вече сред 33 и 38 градуса. По-ниски ще остават само по Черноморието, където ще духа бриз и градусите ще бъдат към 30.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР