Времето днес остава слънчево и горещо. Ще духа слаб, след

...
Времето днес остава слънчево и горещо. Ще духа слаб, след
Коментари Харесай

Жега в сряда, синоптиците обещават прохлада на определени места

Времето през днешния ден остава слънчево и горещо. Ще духа слаб, след обяд по Черноморието до сдържан вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са най-вече сред 35° и 40°, в София - към 35°.

В планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа до сдържан вятър със северна съставния елемент, след обяд ще стартира да се ориентира от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 29°, на 2000 метра - към 22°.
-->
По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб, след обяд до сдържан вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са 29°-32°. Температурата на морската вода е 24°-26°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

В четвъртък ще бъде най-вече слънчево. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад и краткотрайно ще се усили, в Дунавската низина - сдържан. Ще се развива купеста облачност и тук-там, основно в Северна България и планините, ще превали и прегърми. В петък и събота ще бъде слънчево, вятърът ще е слаб или ще е съвсем безшумно. Ще остане доста горещо с оптимални температури сред 35° и 40°. В неделя от северозапад ще проникне релативно студен въздух и дневните температури ще се намалят с 3-4 градуса, ще има краткотрайни нараствания на облачността, не са изключени и изолирани краткотрайни превалявания. Новата седмица ще стартира със слънчево време, вятърът ще бъде слаб, ще се ориентира от североизток. Температурите още веднъж ще се покачат.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР