Времето днес остава предимно слънчево. След обяд над планинските райони

...
Времето днес остава предимно слънчево. След обяд над планинските райони
Коментари Харесай

Чака ни прекрасен летен ден през септември

Времето през днешния ден остава най-вече слънчево. След обяд над планинските региони ще се развие купеста облачност, само че ще се задържи съвсем без превалявания. Ще духа слаб, в югоизточните региони до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 28° и 33°.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб, в южните региони – сдържан североизточен вятър. Максимални температури на въздуха сред 25° и 28°, близки до тези на морската вода. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Над планините ще доминира слънчево време. След обяд ще се развие купеста облачност, само че единствено на изолирани места едва ще превали. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 24°, на 2000 метра – към 17°.

През идващите три дни ще бъде слънчево. Незначителна купеста облачност ще има над планинските региони в следобедните часове в събота. Вятърът ще бъде от изток-североизток - слаб, в Източна България до умерен; в петък-събота краткотрайно ще се усили. Преобладаващите оптимални температури ще са сред 28° и 33°.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР