Временно изпълняващият президетските функции на Българския футболен съюз Михаил Касабов

...
Временно изпълняващият президетските функции на Българския футболен съюз Михаил Касабов
Коментари Харесай

Касабов се срещна с Александър Чеферин

Временно изпълняващият президетските функционалности на Българския футболен съюз Михаил Касабов се срещна с президента на УЕФА Александър Чеферин и с генералния секретар Теодор Теодоридис по време на тегленето на жребия за плейофите за класиране на Евро 2020 в Нион.

Ръководителят на европейския футбол употребява опцията да изкаже задоволството си от нормализирането на ситуацията в българския футбол след трагичните събития към европейската подготовка с Англия на 14 октомври т.г. и да пожелае триумф на екипа, който се нагърби с отговорността да ръководи Българския футболен съюз след оставката на президента Борислав Михайлов. Чеферин не пропусна шанса да изпрати сърдечните си поздрави на Михайлов, да му благодари за дългогодишната сполучлива работа и да пожелае триумф на българския народен тим във значимото тестване в края на март следващата година. От своя страна Михаил Касабов подари на Чеферин имитация на ритон от Панагюрското златно богатство.

Както е известно, Александър Чеферин персонално участва на формалното разкриване на Националната футболна база „ Бояна “ през ноември 2016 г.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР