Временната комисия за установяване на факти и обстоятелства относно действията

...
Временната комисия за установяване на факти и обстоятелства относно действията
Коментари Харесай

Комисията „Магнитски” изслушва Янаки Стоилов и Димитър Радев

Временната комисия за определяне на обстоятелства и условия по отношение на дейностите и бездействията на способените български органи във връзка наложените на 2 юни 2021 година от Службата за надзор на задграничните активи (OFAC) на Министерството на финансите на Съединени американски щати на съображение Глобалния закон `Магнитски " за отговорност при нарушение на човешки права ще организира съвещание във вторник, 24 август, съобщи кореспондент на БГНЕС.

На идното съвещание ще бъдат изслушани служебният министър на правораздаването Янаки Стоилов и шефът на Българска народна банка Димитър Радев.
 Янаки Стоилов: Необходимо е официализирано съглашение за поддръжка Янаки Стоилов: Необходимо е официализирано съглашение за поддръжка
Добре е, че управлението на Българска социалистическа партия стартира съвещания за сформиране на държавно управление, тъй като е за предпочитане да се излъчи кабинет от пар...

Гуверньорът на националната банка би трябвало да даде информация пред депутатите за обсега и степента на влияние на глобите, наложени на български физически и юридически лица по световния закон " Магнтиски " върху българската банкова система, както и за ограниченията, които Българска народна банка е подхванало за ограничение на отрицателните им проявления.

От своя страна министър Стоилов ще бъде изслушан за за ограничение на отрицателните проявления, наложени на български физически и юридически лица на глобите по световния закон върху българската финансова и икономическа система.

БГНЕС напомня, че преди седмица служебният министър на финансите Асен Василев предизвести, че има възможност да има спомагателни наказания по закона „ Магнитски “, т.е. още лица, включени в листата.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР