Време за възстановяване на хармонията и духовно пречистване. Съсредоточете се

...
Време за възстановяване на хармонията и духовно пречистване. Съсредоточете се
Коментари Харесай

Телци, очаква ви страхотен ден. Козирози, денят е добър за бизнес начинания

Време за възобновяване на хармонията и духовно филтриране. Съсредоточете се единствено върху най-важното и нужното.

Овен – Важно е да не надценявате силите си. Сега сте склонни да поемате прекалено много. Възможно е не всички отговорности да бъдат изпълнени в точния момент. В следобедните часове фамилните грижи и задължения ще излязат на напред във времето. Това е подобаващият миг за другарство с близки.

Телец – Хубав ден ви чака. Ще има доста положителни хрумвания. Втората половина на деня е уместно време за другарство с обичаните хора. Можете да обсъдите както значими въпроси, по този начин и проблеми, които неотдавна са засенчили връзките.

Близнаци – Ще има повече работа от предстоящото, само че даже ще ви радва. Нещата, които би трябвало да извършите, ще бъдат забавни. Не са изключени и потребни запознанства. Някои ще срещнат хора, с които скоро ще осъществят общи проекти.

Рак – Денят е подобаващ за настоятелен договаряния, разискване на въпроси, свързани с работата и началото на дълготрайно съдействие. Възможни са приятни срещи. Ще има опция да срещнете приятни хора. Можете да поемете самодейността в сантименталните връзки.

Лъв – Ще имате опция да се срещнете с хора, които споделят вашите ползи. Комуникацията ще бъде потребна и приятна, допустимо е началото на другарства или сантиментални връзки.

Дева – Може да зародят финансови проблеми, само че бързо ще се откри метод за разрешаването им. Вие сте съществени, обръщате внимание на детайлите и не можете да пренебрегнете нищо. Всяко ваше начинание през днешния ден ще получи поддръжка.

Везни – Бъдете деликатни. Този ден може да бъде същинско тестване, в случай че дадете воля на страстите, продължите с мимолетните стремежи. Всичките ви решения би трябвало да са уравновесени, а дейностите ви – добре премислени.

Скорпион – По-добре да се концентрирайте върху независимата работа. Когато никой не ви разсейва, вие вземате верните решения, не вършиме неточности. Опитайте се да избягвате преумората. Не е изключено обостряне на хронични болести.

Стрелец – Понякога би трябвало да положите старания, с цел да разрешите някои елементарни проблеми, с които другояче бихте се справили без никакво усложнение. Възможно е присъединяване ви в някои публични събития и благотворителни акции също да се наложи.



Козирог – Началото на деня е удобно за делово другарство. Дори най-сериозните бизнес или персонални въпроси могат да бъдат разисквани в спокойна, непринудена атмосфера. Това ще улесни намирането на решение, което да устройва всички.

Водолей – Бъдете тактични и деликатни с околните. Това е единственият метод да избегнете спорове, заради които връзките могат да се влошат за дълго време. За влюбените ще бъде мъчно да намерят общ език, евентуални са кавги заради ревнивост.

Риби – Противоречив, разтревожен, само че доста забавен ден. Днес сте извънредно енергични и упорити, не желаете да се откажете от намисленото, както и да се развият събитията. Промяната на ситуацията е доста потребна.

 

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР