Време за поправяне на стари грешки и на съзнателни промени

...
Време за поправяне на стари грешки и на съзнателни промени
Коментари Харесай

Овни, днес помислете за себе си. Везни, време е за почивка

Време за коригиране на остарели неточности и на съзнателни промени в живота ви. 

Овен – Вашето самочувствие ще зависи от настроението и прочувственото ви положение. Отделете внимание на личните си потребности и се заобиколете с хора, които ви обичат и поддържат. Ако не сте удовлетворени от любовния си живот, извършите нещо по въпроса.

Телец – В днешният ден не е безвредно да се поддавате на изкушения и съблазни, не се ръководете от обиди и избягвайте да реагирате на провокации. Не е добър ден за дейни начала, защото това ще ви сътвори доста ненужни проблеми.

Близнаци – Увеличаването на вашите отговорности, ще е за сметка на други аспекти на живота. Партньорът ви може да остане много отчаян. Старайте се да не обвинявате външните условия, изключително откакто не можете да ги измененията.

Рак – С вашето обаяние и прелест, не на последно място добрина, елементарно ще притегляте вниманието на близките. Ако търсите флирт, елементарно бихте могли да съблазните, който ви харесва. Обърнете повече внимание на здравословното хранене.

Лъв – Днес може да се надявате на по-спокоен ден, без ярки събития. В името на спокойствието и мирът, е по-добре да избягвате разногласията и изострянето на спорове. Напълно е допустимо да получите изненада или положителни вести.

Дева – Може да се почувствате необяснимо нервни, което е допустимо да се прояви под формата на храносмилателно разстройство. Потърсете подобаващ метод за релаксиране - насладете се на един топъл душ, излежавайте се на дивана с книга или пред тв приемника.

Везни – Благоприятно за дейна отмора, посредством, на която бихте се почувствате доста по-енергични и по-весели. Любовните взаимоотношения изискват повече внимание. Въздържайте се от ненужни рецензии към колегата си.

Скорпион – В този ден някои могат да се окажат в плен на илюзии, свързани с любовните взаимоотношения. Старайте се да не гледате през розовите очила, тъй като може да останете разочаровани, само че през черните също не би трябвало.

Стрелец – Днешният ден изисква от вас въздържаност, нерешителност, самоконтрол над харченето на пари или над страстите. Възможно е през днешния ден да се опитате да деянията дребна фриволност в държанието, което може да ви сътвори неприятности.

Козирог – Днес бъдете повече внимателни във всяко отношение. Опасно е да се предавате на импулсивните прищявки и настроения. Звездите ви поучават да се концентрирайте върху основаването на задушевна атмосфера вкъщи.

Водолей – Желателно е да се заобикалят уговорките през днешния ден и ненужното безпокойствие, вместо това може да отдадете преимущество на персоналния си комфорт. Обърнете си внимание на външния си тип и извършите нещо, с което да се поглезите.

Риби – Днес може да изпаднете в илюзии и заблуди. Ако мислите за някаква смяна или други значими решения, деликатно подхождайте към това. Практическият метод ще помогне за вярната оценка на бъдещите вероятности.

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР