Време за пасивност, избягвайте енергични действия. Всичко трябва да е

...
Време за пасивност, избягвайте енергични действия. Всичко трябва да е
Коментари Харесай

Овни, днес ще получите прекрасна изненада

Време за бездейност, избягвайте енергични дейности. Всичко би трябвало да е в интерес на душата.

Овен – Днес вие ще покажете, че сте решителни и решени да получите това, което желаете или да премахнете всевъзможни трудности, които може да зародят пред вас. Възможно е животът да ви изненада с нещо прелестно.

Телец – Може да сте малко разочаровани, тъй като някой не е постъпил по този начин, както сте очаквали. Не е уместно време за фрапантни промени, само че също и да бъдете консервативни. Ще съумеете да погледнете на нещата от нова позиция, тъй че да можете да намерите онази точка на баланс, от която се нуждаете.

Близнаци – Може да гледате на живота като на писта с трудности и може да чувствате, че ви липсва мощ, само че ще си възвърнете увереността в себе си, без да хабите силата си за проблеми, които не можете да разрешите в този момент.

Рак – Вашите старания и неизменност стартират да дават плодове. Сближете се с хората, които ви дават добра сила и се отдалечете от тези, които ви предизвикват безпокойствие. Звездите ви подканват да се радвате на дребните неща, с цел да сте щастливи.

 жена

Лъв – Лунната сила ви оказва помощ да преодолеете тези прочувствени възходи и падения, които не ви разрешават да се наслаждавате на живота умерено. Ще се почувствате привлечени от новото и от разнообразни хора, които ще ви откъснат от рутината и ще внесат нотка цвят в живота ви.

Дева – Трябва да сте деликатни към всичко, което се случва към вас, тъй като можете да намерите отговорите, които търсите. Благодарение на положителните аспекти, които Юпитер ви прави, шансът няма да ви обърне тил, когато имате най-голяма потребност от него.

Везни – Днес няма да позволите на никого да нахлуе във вашето пространство или да се намесва в делата ви. Ще почувствате, че Космосът ви пази. Изключете се от рутината, разрешете си някои прищявки или извършите проекти с другари.

Скорпион – Крайно време е да обърнете към този момент страницата от живота си, която към момента ви наранява и носи болежка. Трябва да изясните подозренията, които забавят решенията ви, с цел да възстановите прочувствения си баланс.

Стрелец – Ще имате доста хъс и сила за реализиране на концепциите си и доста убеденост и религия във опциите си. Луната ви зарежда с доста сила и положително въодушевление. Може да получите наслада, която не сте очаквали.

 жена

Козирог – Няма да пропуснете нито един подробност и вашите наблюдения и разбори ще бъдат доста потребни на близките. Не поставяйте никакви бариери, които ви пречат да се насладите на това, което животът има да ви предложи.

Водолей – Положителен ден, с доста контакти, положителни вести и някои приятни изненади. Луната в възходящата си фаза и в другия въздушен знак ще ви съобщи добра доза сила, тъй че нищо да не ви стопира.

Риби – Ще имате благоприятни условия да получите това, което желаете и даже да зародят спънки, няма да се откажете и ще продължавате да пробвате, до момента в който не го постигнете. Добрите аспекти на Венера ви оказват помощ да преодолеете страховете и подозренията, които са ви пречили да се насладите на любовта.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР