Време на духовно пречистване. На този ден се възстановява вътрешната

...
Време на духовно пречистване. На този ден се възстановява вътрешната
Коментари Харесай

Деви, очаква ви един страхотен ден! Стрелци, време е за романтика

Време на духовно филтриране. На този ден се възвръща вътрешната естетика.

Овен – Не позволявайте на непознатия песимизъм да разклати самочувствието ви. Ще се насладите на хармонична и спокойна атмосфера с колегата си, а необвързаните би трябвало да съберат храброст и да обсъдят възприятията си с индивида, който харесват.

Телец – Имате потребност от повече оптимизъм, с цел да постигнете задачите си. Ще попаднете в обстановка, в която ще би трябвало да успокоите пристрастеностите и да се опитате да запазите успокоение. По отношение на любовта, вие добре разбирате както личните си, по този начин и страстите на колегата си.

Близнаци – Бъдете положителни и не позволявайте на тъжните мисли да нахлуват в мозъка ви. Излезте навън, разходете се на пресен въздух, релаксирайте и ще се почувствате добре. Навън може да ви чакат приятни изненади.



Рак – Този уикенд ще разберете нещо, което ще ви натъжи и ще би трябвало да употребявате вътрешната си мощ, с цел да продължите напред. Внимавайте какво мислите и казвате, по-добре го изразявайте с дипломация. Влюбени, отдайте се един на различен и се наслаждавайте.

Лъв – Има риск от загуби. Грижете се за движимостите си и не вземайте прибързани решения в любовта, тъй като може да съжалявате по-късно. Марс ви дава мощ и убеденост, с цел да постигнете задачите си, само че бъдете деликатни.

Дева – Ефектът на планетарните аспекти ще постави завършек на всяка заспалост, която сте почувствали. Това е страховит ден да се разсъните и да се захванете за нещо интензивно. Нещо, за което сте копнеели толкоз дълго и което към този момент сте считали за съвсем непостижимо, може да се сбъдне.

Везни – Хората през днешния ден ще изискват цялостно внимание от вас, както на работа, по този начин и вкъщи. Вашето вродено успокоение ще бъде на ръба. Най-добре би било да се опитате да се концентрирате единствено върху нужното и да обясните, най-малко на тези, които можете, че имате потребност от отмора.

Скорпион – Включете упоритостта си в деяние през днешния ден. Планетарните аспекти на деня би трябвало да ви накарат да се чувствате енергични и положителни. Възползвайте се оптимално от него, като предприемете стъпки към задачите си. Както знаете, в случай че не преследвате нещата интензивно, нищо няма да се случи.

Стрелец – Вие сте в унисон със заобикалящата ви среда, без забележими трудности. Ще бъдете по-балансирани и това ще ви даде мощ. Чувствата ви са по-дълбоки от преди и сте по-интимни с колегата си. Сега е идеалното време за взаимна вечер. Разкрийте себе си и се осмелете да бъдете сантиментални!

Козирог – Някой, който не сте се чували отдавна, може да ви изненада през днешния ден с телефонно позвъняване. Може да имате проекти да се свържете с другари и може да очаквате този миг с неспокойствие.

Водолей – Вашият възторг ще бъде ориентиран през днешния ден към нещо изцяло нереално. Предвид събитията не вземайте значими решения, а се посветете на изкуството и красивите неща. Утре отново ще стъпите крепко на земята.

Риби – Работата, която трябваше да бъде приключена, ще се усложни през днешния ден, тъй че може би ще ви трябват още няколко дни. Ако нямате задоволително време, не се паникьосвайте. Помолете някого за помощ и всичко ще бъде решено без проблеми. Както и да ви се коства сега, звездите са на ваша страна.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР