Време е за големия финал на първия за годината турнир

...
Време е за големия финал на първия за годината турнир
Коментари Харесай

Кралят Джокович го няма: Медведев и Надал в нов голям финал - този път Australian Open

Време е за огромния край на първия за годината шампионат от Големия шлем - Australian Open . В отсъствието на международния номер 1 и притежател на трофея в Мелбърн цели девет пъти Новак Джокович във финала един против различен ще излязат вторият в света Даниил Медведев и международният номер пет Рафаел Надал.
Медведев с късмет за възмездие против Надал
Коефициентът на efbet за триумф в интерес на руснака е 1,55, до момента в който победа за именития испанец е оценена на 2,65. Припомняме, че през 2019 година двамата играха във финала на различен шампионат от Големия шлем - US Open, а тогава Надал завоюва след гладиаторска епична петсетова борба.

Освен този мач двамата са се изправяли един против различен още три пъти. Първата им среща е единствено месец преди въпросния край и Надал печели още веднъж - с 2:0 (в Монреал). Последните има два конфликта са през ноември 2019 и 2020 - финалите, като първият път испанецът печели в групите с 2:1, а вторият е на полуфиналите и Медведев надвива с 2:1 - първи триумф над този конкурент, пристигнал при последната им до този миг среща.

Прави усещане, че като се изключи първия им двубой, при всички останали изгубилият печели най-малко по един сет в дуела и прави задачата за противника си по никакъв начин не лесна. Това важи с цялостна мощ и за единствения им мач на Голям шлем досега - въпросният край, в който Надал повежда с 2:0 сета, само че бива подравнен до 2:2, преди да завоюва финалната част.



От тази позиция наподобява доста мъчно някой да завоюва с 3:0. Коефициентът за този прецизен резултат в интерес на втория в света е 3,45, до момента в който за 3:0 в интерес на Надал - 7,60. Съответно ставката за това Надал да завоюва най-малко един сет е 1,35, а за най-малко един сет в интерес на Медведев е 1,12.

Съперничеството Медведев - Надал: Битка за всеки гейм
Сблъсъците им са оспорвани сами по себе си и в съответните сетове, като рядко даден някой от тях печели против другия безпроблемно частта. За последните единадесет разиграни сета сред тях няма подобен, приключил на под три гейма за изгубилия (четири от случаите са такива, при останалите е надалеч по-оспорвано).

Коефициентът на efbet за това във финала на Australian Open сред Даниил Медведев и Рафаел Надал да има над 39,5 гейма общо за мача е 1,90, до момента в който за под 39,5 гейма в срещата е 2,00.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР