Време е за друго. Това е слоганът на кампанията на

...
Време е за друго. Това е слоганът на кампанията на
Коментари Харесай

Партията на Слави: Време е за друго!

Време е за друго. Това е слоганът на акцията на партията на Слави Трифонов за предварителните парламентарни избори на 11 юли.

За 30 години демокрацията в България не се състоя до дъно. Време е да променим модела на ръководство. С нов морал и нови правила, разгласи на уеб страницата си „ ИТН ”.

Партията към този момент стартира откриването на акциите си по места. В Кърджали, където лидер на листата е Васил Георгиев, това стана с автопоход под надпис „ Време е за друго ”. Колоната потегли от центъра на града с развети трикольори в посока изхода към Момчилград. Първата спирка бе на мястото, където по проект би трябвало да излиза обходният път на Кърджали.

Понеже някогашният министър председател се крие към този момент и е елементарен жител и не може да открива всякакви планове, които е окрал, ние ще го създадем вместо него, сподели зам.-председателят на „ ИТН ” Тошко Йорданов, а регионалният координатор на партията Юлия Чортленева алегорично преряза лентата и „ откри ” мечтания от кърджалийци околовръстен път. С този акт „ ИТН ” съобщи, че ще пререже пъпната шнур на корупцията в България.

Преди това съидейници и симпатизанти се събраха пред офиса на партията в Кърджали. „ Имаме един месец, уповавам се този път да се оправим всички по-добре и да имаме народен представител от Кърджали ”, сподели Тошко Йорданов. И добави: „ Тази изборна кампания  е доста значима и тежка, само че ние не вършим нещо неприятно – вършим нещо хубаво, тъй че ще го вършим с намерено сърце ”.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР